Skjern # TTH


15.10.2020 | Af Louise Boo

På en aften i stiv modvind, hvor det meste lykkedes for de Grønne, ender sæsonens første opgør mod Skjern med et nederlag på 37-31.

Et mentalt tændt Skjernhold - ført an af en yderst skarp Eivind Tangen - kommer godt fra start og presser TTH Holstebro fra første startsfløjt. Med en skudeffektivitet på over 90% i første halvleg, masser af fysik i forsvaret og hurtigt angrebsspil, sætter hjemmeholdet fra og kan efter 30 minutter gå til pause med en 10-målsføring.

Selvom TTH vinder anden halvleg og Kay Smits spiller endnu en stor kamp med 12 scoringer, Rickard Frisk gør en god indsats mellem stængerne og Tobias Bay holder skansen på venstrefløjen. - Så var det bare ikke en mindeværdig aften. TTH Holstebro kommer aldrig rigtig op i gear og finder ikke holdbare løsninger i forsvaret. Til trods for, at Bramming og Enderleit sad udenfor, spiller holdet under det normale niveau og er fysisk udfrodret store dele af kampen.

Kampfakta
Skjern Håndbold # TTH Holstebro 37-31 (24-14)
TTH Holstebro:
Målscorer: Kay Smits 12, Johan Meklenborg 4, Tobias Bay 4, Christoffer Cichosz 3, Allan Damgaard 2, Jeppe Hauskov 2, Aaron Mensing 2, Emil Jensen 1, Odinn Thor Rikhardsson 1.

Del på facebook