Skuffet Søren Hansen: 'Vi ville det SÅ gerne'


28.05.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Skuffelsen lyste ud af Søren Hansen, efter hans mandskab måtte afgive finalebilletten til Bjerringbro-Silkeborg.

- Vi ville det så gerne. Derfor er skuffelsen også så stor.

Ordene tilhører Søren Hansen og hænger længe i luften uden opfølgning fra cheftræneren. Tomheden og skuffelsen er ikke til at tage fejl af.

- Jeg kunne så godt have undt drengene at komme i den DM-finale. Hold op hvor har de kæmpet og stået sammen som et hold igennem hele sæsonen. Men sådan skulle det ikke være denne gang, siger Søren Hansen, inden han forsøger at beskrive kampen:

- Vi er uskarpe i nogle situationer i 2. halvleg, og det koster. Mensing må gå ud efter 10 minutter spil med blodet væltende ud af næsen, og Jorn Smits må udgå kort inde i anden halvleg med en ankelskade, lige som han har fået styr på Sebastian Skube i forsvaret. Det betyder, at vi konstant skal lede efter nye løsninger, samtidig med at vi er udfordret på ressourcerne. Det er ikke optimalt i en DM-semifinale, hvor kampene er så tætte, og man skal være der 100%.

Vi skal være skuffede
Nu venter så bronzefinaler mod GOG den 2. og 7. juni, men inden da skal Søren Hansen og resten af TTH-mandskabet bearbejde nederlaget til BSH:

- De næste dage skal vi have lov at være ærgerlige, skuffede og kede af det ikke lykkedes at komme i den DM-finale. Derefter må vi kigge hinanden i øjnene og sætte os nye mål for bronzekampene, afslutter Søren Hansen.

Første bronzekamp spilles på Sydfyn onsdag den 2. juni, mens returkampen spilles i Gråkjær Arena mandag den 7. juni. Mere info om billetsalg følger senere.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity

Del på facebook