Skumfiduser og styrkepas i Vildbjerg


13.08.2021 | Af Nanna Gantriis

Der er både bordtennis, besøg i svømmehal og skumfiduser på programmet, når man er med Søren Hansen på træningslejr. Men der er en mening med galskaben, forklarer cheftræneren.

I disse dage er TTH-mandskabet på træningslejr i Vildbjerg Sport-og Kulturcenter, som optakt til den kommende sæson. Udover to træningskampe mod Ribe-Esbjerg og Aalborg Håndbold, er der også afsat tid til mere - skæve - aktiviteter:

- Foruden det håndboldtekniske med træninger, kampe, sæsonmålsætninger og spillersamtaler har vi også fokuseret på teambuilding og samarbejde. Torsdag aften skulle drengene lave tårne ud af skumfiduser og spaghetti, i formiddags har vi lavet konkurrencer i svømmehallen, der er gang i en bordtennis-turnering og i aften skal de bygge med Dublo-klodser, fortæller Søren Hansen fredag eftermiddag.

’Med oplevelser som disse står vi stærkere’
Selvom Dublo-klodser, bordtennis og skumfiduser i et kulturcenter i Vildbjerg ikke just rimer på professionel håndbold, så mener cheftræneren at træningslejre som disse er med til at skabe resultater på banen:

- Her i Vildbjerg er der gode træningsforhold, der er en svømmehal, hvor vi kan afprøve alternativ træning, her er god mad og gode muligheder for at blive tættere som hold. Det er oplevelser som disse, der får os til at stå stærkere inde på håndboldbanen, når sæsonen går i gang.

Holdet spiller træningskamp mod de danske mestre fra Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag klokken 15.00 i Idrætscenter Jammerbugt.

Næste hjemmekamp er allerede på onsdag, når SG Flensburg-Handewitt gæster Gråkjær Arena til vores 20-års jubilæumskamp. Køb dine billetter her.

Del på facebook