Slutspurt til rekordforsøg i Gråkjær Arena


22.05.2020 | Af Louise Boo

Der er nu otte dage tilbage af TTH-dame- og herre ligaspillernes fiktive rekordforsøg, som hjælper klubben økonomisk i denne tid med ingen ligakampe.

Målet er klart. – Det gælder om at sælge over 3250 billetter til den fiktive DM-medaljekamp, som skulle spilles lørdag den 30.maj. Der er solgt 2000 billetter, og derfor sættes slutspurten nu ind.

De sidste 1250 billetter skal sælges.  

Hjælp Bramming & Co. med at slå rekorden – mobilepay 885251

  • Pris pr. billet KUN 25 kr.  – Du får 5 billetter for 100 kr.
  • Køb billetter som virksomhed (du får kvittering):

Kontakt Jan Facius på jan@tthholstebro.dk.

Blandt alle der køber billet, trækkes der lod om 20 originale TTH-dame og herrespilletrøjer fra denne sæson, (hjemmebane- og udebanetrøjer). Spilletrøjerne er signeret med spillerautograf.

Klubdirektør: Rekord kan blive sæsonens STØRSTE SEJR!

John Mikkelsen: ”For TTH Holstebro vil en rekord have både stor symbolsk og økonomisk betydning for elitehåndbolden i Holstebro. At fans, tilskuere og sponsorer med stort håndboldhjerte nu går sammen med vores ligaspillere omkring dette STØT OP tiltag, kan for mig som direktør blive sæsonens største sejr. I en tid med udfordringer vil en rekord give os alle i og omkring elitehåndbolden en større tro på en god fremtid. Jeg glæder mig så meget til, at vi alle igen kan mødes til nye håndboldoplevelser i Gråkjær Arena”.

STØT OP – del denne nyhed

I fællesskab er vi stærkest – her støtter du både dame- og herrehåndbolden i Holstebro.

Del på facebook