Søndagsdrama i vente


04.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Der venter publikum et vaskeægte søndagsdrama når Allan Damgaard og holdkammeraterne skal spille returkamp i European League. Hjemmeholdet skal på måljagt, da det kræver sejr på syv mål for at gå videre i turneringen. 

Denne uge har budt på sejre i både Santander Cup’en og i ligapræmieren for TTH Holstebro. Nu er der chance for et hattrick fra Søren Hansens mandskab, når holdet spiller vind-eller-forsvind-kamp mod slovenske Trimo Trebnje i European League.

'Vi har brug for jer'
Fra en af holdets mest rutinerede spiller kommer der en klar opfordring til hjemmepublikummet i Holstebro og omegn: ”Kom i Gråkjær Arena søndag klokken 18.00 – Vi har brug for jer!”

- Det at spille europæiske kampe har stor betydning for både holdet, klubben og byen, og derfor vil vi så gerne kvalificere os til næste runde, fortæller Allan Damgaard og fortsætter:

- Desværre tabte vi med seks mål på udebane. Det skal og kan indhentes. Vi tror på en samlet sejr. 

'Europa har sit eget liv'
De europæiske turneringer har ofte sit eget liv med masser af stemning og - til tider - store eller overraskende sejre. Det ved erfarne Allan Damgaard, og han ønsker at udnytte netop dette træk mod Trimo Trebnje søndag aften:

- Kampene i European League er anderledes, og derfor skal der lægges et kæmpe pres på udeholdet, så vi kan hente de seks mål, vi er bagud fra den første kamp. I morgen er vi på måljagt, og vi vil rigtig gerne have publikums hjælp til dette, siger Allan Damgaard.

Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen. 

 

Tak til TTH-bilpartnere
Seks af klubbens bilpartnere bakker ekstra op til kampen. De har alle købt en billetpakke og tilbyder deres kunder billetter til kampen. 

De seks bilpartnere er: Thybo Biler, Bojsen Biler, Dahl Pedersen, STS Biler, Ejner Hessel og VW Holstebro. 

Du kan købe din billet til kampen her

Del på facebook