Søren Hansen - De er nogle jern


28.07.2020 | Af Louise Boo

TTH Holstebro skal møde islandske Valur i første runde af European League.

Lodtrækningen til den første udenlandske turnering i sæsonen ville et nordisk opgør. Dermed bliver European League skudt i gang mod islandske Valur på hjemmebane i Gråkjær Arena.

Træner, Søren Hansen, ser frem til opgøret, som han glæder sig til at forberede.

- Islændinge er jo kendt for at være dygtige håndboldspillere med jernvilje. Så vi skal virkelig være der, siger Søren Hansen, der ikke er i tvivl om, at det bliver en spændende kamp.

Ved et kig nedover spillertruppen genkender han også flere spillere. Valurs træner, den erfarne Snorri Guðjónsson, har været en tur i det fynske, hvor han spillede for GOG. Og mens nogle af Valurs spillere har været forbi danske klubber som Sønderjyske og Mors-Thy, er Valurs målmand en gammel kending fra det islandske landshold.

Søren Hansen har derfor dyb respekt og understreger, hvordan Island altid har været gode til at producere gode håndboldspillere.

- Vi ved jo bare, at de er nogle jern, siger Søren Hansen, men fremhæver samtidig, at TTHs gode fysisk og erfaringer fra europæisk håndbold gennem de sidste år, giver holdet gode kort på hånden.

TTH Holstebro vs. Valur spilles d. 29. eller 30. august på hjemmebane.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook