Søren Hansen klar til gensynet med Gråkjær Arena


19.02.2018 | Af Morten Toft - Foto: Frank Cilius-Ritzau Scanpix

Når TTH Holstebro på onsdag tager imod Mors-Thy Håndbold i Gråkjær Arena Holstebro, bliver det samtidig et gensyn med en mangeårig TTH´er i Søren Hansen.

Søren Hansen var i knapt 10 år hos TTH Holstebro, først som spiller og senere som assistenttræner både for damerne og herrerne. Det er da også med glæde at han tænker tilbage på sin tid i TTH Holstebro:

- Jeg har haft så mange gode oplevelser i min tid hos TTH Holstebro og klubben har stor betydning for mig. Så det bliver naturligvis specielt at skulle tilbage i Gråkjær Arena Holstebro og møde mit tidligere hold, på det der før var min hjemmebane. Er også klar over at det ikke altid er nemt at stå på den side som jeg nu skal opleve, så det bliver bestemt en spændende udfordring.

I efteråret var det Mors-Thy Håndbold der kunne trække det længste strå, da TTH Holstebro måtte gå fra banen med et nederlag på 20-19 i en noget rodet kamp, som ikke blev vundet på poleret og velspillet håndbold ifølge Søren Hansen:  

- De to klubber er helt andet sted lige nu end de var i efteråret. Det første indbyrdes opgør var ikke noget kønt syn og blev vundet meget på vilje og fight, samt de små marginaler. Vi håber selvfølgelig at vi kan levere overraskelsen og tage point fra TTH Holstebro på deres hjemmebane, det er dog et meget stærkt hold vi skal op i mod, så vi går ydmyg til opgaven.

Patrick Westerholm og Søren Hansen, som er de to cheftrænere for henholdsvis TTH Holstebro og Mors-Thy Håndbold har en fælles håndbold fortid. En fortid som betyder et ekstra kendskab til hinanden, hvilket der nok vil komme til udtryk til det indbyrdes opgør:

- Jeg ved hvordan Patrick tænker og han ved hvordan jeg tænker, så vi har jo nogle udfordringer på den måde. Det skal så siges at Patrick har været i gamet i flere år og har rigtig mange ting i værktøjskassen, så jeg er spændt på om der kommer noget ekstraordinært fra hans side, siger Søren Hansen og forsætter;

- Jeg har et godt venskab med Patrick og vi snakker stadig sammen og fik da også sagt tillykke til ham personligt i hallen efter deres Final4 triumf. Så vi har en god kontakt til hinanden, og jeg vil da gerne have fornøjelsen af at have håneretten over ham med endnu en sejr på onsdag, men det bliver en hård nød at knække, afslutter en smilende Søren Hansen.

TTH cheftræner Patrick Westerholm, kan dog afsløre at han ikke har spændende tricks i ærmet:

- Søren ved nøjagtig hvordan jeg vil spille håndbold, så der kommer ikke noget ekstraordinært som han skal være bange for siger Westerholm og forsætter;

- Jeg har givet Søren alle de guldkorn jeg kan og han har kopieret alle mine guldkorn, så der kommer ikke mere den vej, afslutter en munter Westerholm.

Kampen mod Mors-Thy Håndbold bliver fløjtet i gang kl. 20.30 til SUPERONSDAG, hvor der er dobbeltkamp arrangement i Gråkjær Arena Holstebro. Her kickstarter TTH-damerne arrangementet mod Viborg HK. kl. 18.30.

Du kan købe din billet til kampene her for kun 100,- kr.

Del på facebook