Sommerhilsen fra TTH Holstebro


03.07.2019 | Af Morten Toft - Photo Overlund

Efter en spændende og god TTH-sæson, hvor både dame- og herreholdet markerede sig flot – og sammenlagt gør TTH Holstebro til Danmarks Stærkeste Klub – er det en optimistisk klubdirektør, som gør status her før sommerferien. ”Pilen peger i den rigtige retning – både på og udenfor banen”.

Målkongen Bramming

På banen oplevede vi, på trods af herrernes mislykkede DM-semifinale, mange andre sportslige lyspunkter. Vi vil ikke ligge skjul på, at vi er skuffede over at semifinale-drømmen blev spoleret af et SønderjyskE-mandskab, som blev vores onde ånd i sæsonen. Resultaterne mod dem var langt fra godt nok.
Kigger vi på grundspilsplaceringen for Bramming og co. så har holdet i 75 % af sæsonen været placeret i top-4 og slutter for første gang i tre år i top-4 efter grundspillet. Det er et positivt skridt, som vi vil gå efter igen i de kommende sæsoner. 

Ved et kig på herrerne europæiske-sæson, så er der ét stort lyspunkt, som skinner klart igennem. Deltagelsen i EHF Cup Finals 2019 i Kiel var en drøm, som blev til virkelighed. Vores succes i Europa har på mange måder været en fantastisk oplevelse for klubben, og hele vores vej i turneringen rangerer i top-3 over klubbens samlede europæiske bedrifter. Vi er stolte af det som Westerholm og co. har opnået i Europa. Det at TTH på to dage stod foran 20.000 tilskuere og millioner af Tv-seere var kæmpe stort for alle i og omkring klubben, Holstebro og dansk håndbold. 

Et vellykket dameprojekt

TTH-damerne overraskede mange i sæsonen, da de opnåede en plads blandt landets 8 bedste hold i DM-slutspillet. Denne bedrift vækker stor glæde i klubben. 
I sæsonen oplevede vi et positivt turn-around fra vores dametrup. Dette resultat kan hele holdet og klubben være stolte over, og vi er ovenud tilfredse med damernes sæson.
Det er imponerende, hvad truppen har opnået af både resultater og individuel udvikling. Samtidig fik klubben i sæsonen en ny dame A-landsholdsspiller i Mathilde Hylleberg, som dermed blev bevis på et flot talentarbejde i klubben.  

Derfor tror vi på mere TTH-succes

Når vi i TTH opsummerer sidste sæson som helhed, så peger pilen for det meste i den positive retning. Og ligger vi dertil de nye spillere og trænere, som på dame -og herresiden kommer til klubben til den nye sæson, ja, så giver dette ekstra stor optimisme i klubben. Vi har hentet en del spændende profiler til klubben på længere kontrakter, og har derfor stor tiltro til, at vi på sigt kan skabe stærke resultater på både dame og herresiden. Vi har en tro på, at vores drøm om en fast dameslutspilsplads, og DM-medaljer på herresiden kan gå i opfyldelse i løbet af de næste tre år.  

Glæd dig til at se de nye TTH-profiler i den hvide trøje

På herresiden siger vi goddag og velkommen til profilerne Allan Damgaard, Johan Meklenborg, Christoffer Cichosz, Nikolaj Enderleit og Søren Tau – et femkløver som tv-eksperterne kalder årets indkøb. 
På damesiden glæder vi os til at skulle opleve spændende spillere som Maria Mose Vestergaard, Trine Knuden, Ditte Vind, Camilla Pytlick og Andrea West Bendtsen – fem ambitiøse spillere med masser af potentiale. 
Så glæd dig til nye store håndboldoplevelser i både Gråkjær Arena og Struer Energi Park. 

Tak for opbakning og god sommer til alle

Jeg vil gerne på klubbens vegne sige STOR TAK til alle i og omkring klubben for jeres flotte opbakning til TTH Holstebro. Tak til sponsorer for stærkt og trofast partnerskab. Tak til vores fantastiske hjemmepublikum, tak til TTH Holstebro Fanklub og TTH Dragons, som på flotteste vis har støttet vores ligahold. Stor tak til alle vores fantastiske frivillige, som gang på gang stiller op til alle vores kampe og til vores events. I er alle med til at gøre kampene i Gråkjær Arena og Struer Energi Park til gode oplevelser. Den store opbakning fra sponsorer, publikum, fanklub og de frivillige er på alle måder afgørende for os som klub, og den opbakning er med til at gøre TTH Holstebro til – Danmarks Stærkeste Klub. 

TTH Holstebro ønsker alle en god sommer. 
John Mikkelsen

Del på facebook