Sommerhilsen fra TTH Holstebro


09.07.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Sæsonen 2020/21 er færdigspillet, håndbolddanmark er sendt på sommerferie og det er tid til at gøre status på året, der er gået. Læs her TTH-direktør, John Mikkelsens sommerhilsen:

Håndboldsæsonen 2020-2021 var en sportslig succes for TTH Holstebro. Desværre lykkes det ikke for Søren Hansen & Co. at hente en DM-medalje til klubskabet, men holdet leverede igennem hele sæsonen en imponerende arbejdsindsats, som var en guldmedalje værdig.

De sportslige højdepunkter var der mange af i en sæson, hvor TTH Holstebro konstant var en del af TOP-4, og hvor sæsonens hovedmål blev indfriet.

  • Holdet opnåede en flot 3.plads i grundspillet, og fik point med over i slutspillet.
  • Vandt DM-slutspilspuljen med 11 point, hvilket er klubrekord.
  • Fik en samlet 4.plads efter tætte og gode DM-semifinaler og DM-bronzekampe.
  • Med en samlet TOP-4 placering kvalificerede klubben sig for 8. år i træk til europæisk deltagelse.

 

STYRKET SPORTSLIGT SET-UP
Den sportslige succes som trænerteamet og holdet har opnået i Søren Hansens første sæson som cheftræner, giver klubben sportslig optimisme for fremtiden. Holdet rummer et stort potentiale med en trup fuld af talent, liganiveau og profiler på længerevarende kontrakter. Den 19 mand store trup giver klubben et stærkt fundament, og styrker muligheden for at fastholde drømmen om en ny placering i toppen af dansk herrehåndbold.

I den kommende sæson kan du glæde dig til at møde følgende nye TTH-spillere: Nikolaj Markussen, Josip Cavar, Frederik Tilsted, Jonas Gade, Ronnie Nicolaisen og Rasmus Kier. De seks herrer bliver præsenteret på vores hjemmeside den kommende uge.

 

FLOT OPBAKNING HAR SKABT FUNDAMENTET TIL TOPHÅNDBOLD
Her i år 1 med ”det nye TTH Holstebro” har klubben opnået en imponerende opbakning - både fra sponsorer, fans og frivillige. Der skal derfor lyde et KÆMPE-STORT tak til jer alle for opbakningen og tilliden. I har trods corona-restriktioner bakket flot op om klubben og den sportslige strategi. Uden jeres støtte og tro på fremtidens tophåndboldhold i Holstebro, kunne vi ikke stå med et af Danmarks stærkeste og mest spændende herreliga set-ups. Sammen med jer vil vi jagte nye TTH-triumfer og være en stærk ambassadør for Holstebro Kommune, for vores region og for Danmark, når vi spiller ude i Europa.

STOR TAK til alle i og omkring klubben for jeres opbakning og indsats. Tak til vores fantastiske hjemmepublikum, vores fanklub, vores uundværlige frivillige og tak til jer sponsorer for jeres tro på klubben.

Vi glæder os til at se jer til den kommende sæson.
Rigtig god sommer.

Del på facebook