Sommerhilsen fra TTH Holstebro


30.06.2022 | Af Simon V. Frederiksen

VI GLÆDER OS TIL DEN NYE SÆSON
I morgen viser kalenderen 1.juli og sommer er i gang. Denne dato er samtidig startdato på en ny håndboldsæson i TTH Holstebro. Fredag bliver fire nye spillere og en ny målmandstræner officielt en del af klubbens Liga set-up. I løbet af sommeren vil vi også præsentere en ny assistenttræner. De nye TTH-folk vil sammen med resten af ligatruppen og personerne rundt om holdet, forsøge at skabe en anderledes TTH-sæson end sidste år.

Arbejdet frem mod den nye sæson er begyndt, og lige nu gør spillerne og trænere sig klar. Hos os har den fortsatte ligaplads skabt masser af energi og tro på en stærkere TTH-fremtid. 

Når alle vender tilbage efter ferien, glæder vi os i klubben til, at vise holdet og spillerne frem. Vi vil komme med en ydmyg tilgang til sæsonen, og ved nu at intet kommer af sig selv. Vi har mærket hvor hård og tæt en konkurrence der er i den danske liga, som samtidig til den kommende sæson, bliver forkælet med flere nye topspillere – heriblandt Mikkel Hansen. Konkurrencen glæder vi os til, og vi vil arbejde hårdt og gøre alt for at få skabt en positiv udvikling på holdet. 

 

FULD DAMP PÅ GRÅKJÆR ARENA
På trods af et svært forår, så har forårets flotte opbakning fra fans, publikum og sponsorer, skabt en ny målsætning: Vi vil gøre Gråkjær Arena, kulissen, oplevelsen og stemningen – til et endnu stærkere samlingspunkt for mange i Holstebro og regionen. Vi vil gøre hjemmebanen stærkere. Vi vil have forårets gode stemning til at blive fast del når Bramming og co. jagter en sejr.

Derfor har vi valgt at sætte endnu mere fokus på stemningen i Gråkjær Arena og tilskuere tiltag. Vi vil målrettet arbejde på at få fanklubben, TTH Dragons og det øvrige publikum til at skabe den bedste 8.mand for ligaholdet. I kan allerede nu glæde jer til god stemning, sang, gode tilråb, fan tiltag og masser af passion – både på og udenfor banen. Her skal der lyde en stor tak til de sponsorer som allerede nu har bakket flot op om være FANPARTNER til den kommende sæson. Den støtte som vi modtager fra vores fanpartnere, går 100% til fanaktiviteter til både hjemme og udekampe.

 

ENDERLEIT, ZVIZEJ, SMED, HEIEREN og BECK-HANSEN
Overskriften er efternavnene på vores fire nye spillere og Nikolaj Enderleit, som nu er tilbage på holdet efter 1 ½ års skade. Og netop disse efternavne kan I godt begynde at lære – for vi glæder os til, når vi sammen i Gråkjær Arena skal tiljuble spilleren med deres efternavn når de scorer. Det bliver stort. Første mål er at få de nye spillere til at falde ind i truppen og derefter få spillet sat godt sammen. Vi kan næsten ikke vente.

 

SÆT X I KALENDEREN
Mandag den 29. august kl. 19.00 byder vi for første gang i den nye sæson velkommen i Gråkjær Arena til pokal 1/8-finale mod Mors-Thy Håndbold i Santander Cup.
Vi glæder os til en spændende sæsonåbner med masser af tilskuere og sponsorer. Den skal have fuld gas i Gråkjær Arena. Billetsalget starter i august. 

God sommer til alle. Tak for flot opbakning.

Sammen gør vi TTH stærkere

Del på facebook