Spændende debut og udsat comeback


04.02.2021 | Af Louise Boo

Når TTH Holstebro på lørdag møder ligaens førerhold GOG, får Christian Jensen efter 14 måneders skadespause debut sammen med klubbens nyerhvervelse, hollandske Jorn Smits. Samtidig må holdet desværre fortsat undvære profilen, Nikolaj Enderleit.

Efter et lidt længere tilløb, nærmere betegnet syv måneder, er den 25-årige Christian Jensen nu færdig med at trippe i TTH-kulissen. Højrefløjen, der kom til klubben i sommer, er efter en større knæskade og 14 måneder væk fra banen, nu endelig klar til at træde ind på håndboldscenen. Han fik de første 15 minutter i træningskampen mod Skanderborg i sidste uge og glæder sig til den officielle debut.

- Det bliver godt at komme i kamp igen. Det bliver skønt at komme til at bidrage til klubben. Jeg har været igennem et godt skades- og genoptræningsforløb med Struer Fysioterapi og er nu klar til at spille. Det er for mig en stor glæde at kunne komme til at hjælpe mine holdkammerater. Vi har et godt hold med mange kvaliteter, og vi vil gøre alt for at kunne udfordre de andre tophold, siger Christian Jensen.

Den hollandske bagspiller, Jorn Smits, får også debut i lørdagens kamp. Han er hentet til klubben som et supplement til truppen, da holdet i resten af sæson må undvære Johan Meklenborg.

Enderleit må vente med comeback

Klubbens højre back, Nikolaj Enderleit, må imidlertid fortsat se de kommende kampe fra bænken. Han er endnu ikke helt klar til at spille med. Efter en fem måneders skadesperiode går det fremad, men det er svært at sætte en præcis dato på kamp comeback.

- Det er gået godt den seneste tid, men jeg må fortsætte lidt endnu med at bakke op om holdet udefra, siger Nikolaj Enderleit.

Foruden de to debutanter og et udskudt comeback, er status på holdet, at Sebastian Frandsen igen er at finde i målet efter et par måneder med skade. Derimod må Mathias Porsholdt, der grundet en skulderskade, der har holdt ham ude de sidste tre måneder, sidde uden for nogle uger endnu.

TTH Holstebro spiller mod GOG på lørdag kl. 16:10. Kampen vises på TV2.

Personlig sponsor for Christian Jensen og Nikolaj Enderleit er Sparinvest og Krøyer Pedersen.

Del på facebook