Spændende ligainspiration til TTH-talenter


11.10.2021 | Af Nanna Gantriis

Syv TTH-ligaspillere gav i sidste uge inspiration og individuel træning til klubbens talenter.

Som en del af udviklingen af TTH Holstebros U17- og U19-talenter står klubbens ligaspillere i løbet af sæsonen for ”Liga-gazelle"- træning.

Klubbens talentansvarlig Anders Høj er meget begejstret for ligaspillernes måde at lære fra sig og måden de er sammen med de unge talenter på.

- Målet med ”Liga-gazelle”-træning er, at ligaspillerne skal være træner, vejleder og inspirator for klubbens unge talenter. Samtidig ønsker vi at styrke relationerne mellem talenterne og de professionelle ligaspillere. De unge kan lære en masse af ligaspillerne, både rent træningsmæssigt, men også på det taktiske, fysiske og mentale plan. Derfor er jeg glad for at vi her i klubben har mange ligaspillere, som ønsker at give noget tilbage til de unge, siger Anders Høj. 

Ligaspillere tager hånd om ungdommen
Udover ”Liga-gazelle”-projektet er flere af ligaspillerne med i faste ordninger omkring udviklingen af klubbens talenter.

  • Allan Damgaard er fast morgentræner en gang pr. uge for lokale spillerne, der er tilknyttet sportsklasserne under Holstebro Elitesport.
  • Josip Cavar er fast tilknyttet klubbens Talentakademi som målmandstræner, hvor han hver 14. dag har individuel målmandstræning.
  • Frederik Tilsted er fast tilknyttet som Liga-ambassadør for U15 holdet i Tvis Håndbold, hvor Frederik deltager i træning og kamp.

 Klubbens talentpartnere er Færchfonden og Vald. Birn.

Del på facebook