Spændende uge venter med 2 kampe i Gråkjær


14.09.2020 | Af Louise Boo

Med Skanderborg på torsdag og Rhein-Neckar Löwen på tirsdag, er der lagt op til dansk ligabrag og europæisk stjernehåndhold i Gråkjær Arena.

Det er en god uge for alle håndboldinteresserede. Skanderborg venter rundt om hjørnet d. 17. september, og fem dage senere d. 22. september gæster storklubben Rhein-Neckar Løwen Gråkjær Arena. Og med de udviddede regler for publikum, er flere billetter sat til salg. Sikkerheden er som altid i top, så sæt kryds i kalenderen og få store oplevelser med TTH Holstebro i herreligaen og i EHF Cuppen.

Træner, Søren Hansen, er ikke i tvivl om, at det bliver nogle intense kampe med masser af fight. Udfodringen i begge kampe har forsvar som tema. TTH Holstebro skal komme til skudchancer mod et stærkt Skanderborg-forsvar, og senere i kampen mod Rhein-Neckar Löwen skal TTH selv rykke tæt sammen og finde den rette forsvarformation, der kan dæmme op for sværvægterne fra den tyske bundesliga.

- Mens Skanderborg er en sammentømret enhed med en stærk defensiv og mange variationer angrebsmæssigt, er Rhein-Neckar Löwen et KLASSE-mandskab på øverste hylde med stjernespillere på samtlige pladser, og noget af det bedstspillende samarbejde mellem streg og playmayker, siger Søren Hansen.

Han forudser derfor, at publikum kommer til at spille en rolle til de kommende to hjemmebanekame.

- Publikum på hjemmebane er så afgørende. De er med, når det går godt, men de er også gode i modvind, hvor de bakker op og lægger tryk på. Hvis vi kan lukke flere ind og få den stemning, som alle har savnet, bliver det godt. Det betyder noget at spille, hvor der er skrald på lægterne, siger Søren Hansen og hentyder til Mors-Thy kampen, hvor han allerede kunne mærke, at publikum var en stor hjælp.

Til kampene mod Skanderborg og Rhein-Neckar-Löwen håber han, at publikum vil være med til at skabe oplevelser sammen og garanterer, at han og holdet vil  gøre sit for at skabe en god kamp.

- Vi vil vise vilje og kaste os efter bolde og finde samspillet sammen med publikum, slutter cheftræneren af.

Du kan købe billet til TTH Holstero vs. Skanderborg her

Du kan købe billet til TTH Holstebro vs. Rhein-Neckar-Löwen her

Del på facebook