Spillercitater - hård kamp men halvvejs!


26.09.2020 | Af Louise Boo

Der var opture, nedture og så heldigvis en optur til sidst. Semifinalen i Santander Cuppen endte med en etmålssejr over værterne fra Skanderborg. Læs hvordan spillerne oplevede kampen, og hvordan de ser fremad mod finalen mod GOG.

JESPER MUNK:

Det var hårdt af H....til og nervepirrende. Vi skal i et tigerbalsam-bad nu...ej, vi skal cleare vores hoveder, og vi ved jo godt, at vi er gode. Så vi må tilbage til det spil, vi ved vi kan med lidt mere dybde og hårdhed.

RICKARD FRISK: 

Der bliver gået til den, og heldigvis får vi vendt den til vores fordel. Det er en vigtig kamp, og det betyder meget at komme i finalen. Vores forsvar bliver afgørende. Det er hele grundlaget for vores spil. Men nu skal skal vi bare hjem og forberede os mentalt. 

KAY SMITS:

Lige i den her kamp var vi ikke et bedre hold. Men i sådan nogle kampe her, er det også ligegyldigt. Nu er vi halvvejs, og det er super fedt. Vi skal score på vores chancer i finalen, men det gør vi, og så bliver det sjovt.

JOHAN MEKLENBORG: 

Det var en svær kamp, men vi bevarer roen. Og med Frisks redninger de sidste ti minutter og marginaler, der falder til vores fordel, vinder vi. Nu skal vi bare restituere, og så håber jeg bare, vi vinder.

Følg TTH Holstebro i eftermiddag kl. 15:50 på TV2, når TTH Holstebro møder GOG på hjemmebane i Gråkjæ Arena.

Del på facebook