To spillere udtaget til landsholdet


01.11.2020 | Af Louise Boo, foto: Ole Mortensen

I næste uge skifter Kay Smits og Odinn Thor Rikhardsson den hvide TTH-bluse ud med de nationale farver i henholdsvis orange og blå . EM-kvalifikationen er startet, og de to spillere er med i det fine selskab på det hollandske og islandske landshold. 

For den 23-årige Odinn Thor Rikhardsson blev torsdagens ligasejr ekstra god. Fredag blev han nemlig udtaget til det islandske landshold, som i den kommende uge skal spille EM-kvalifikationskamp mod Litauen.

Også TTHs skarpe højreback er udtaget til landsholdet. Og for Kay Smits er det en speciel oplevelse at repræsentere Holland.

- Det er altid en ære at spille for sit land, og jeg glæder mig meget til at komme på banen og til at se mine holdkammerater igen. Vi har alle så mange historier at fortælle, da det er så lang tid siden, vi var sammen, siger Kay Smits.

Holland møder Tyrkiet på onsdag, og den skudstærke højreback er klar til at fortsætte den gode stime fra den danske liga. Og der er én ting, som falder ham meget naturligt.

- Jeg skal ind og tage ansvar på landsholdet. Det kræver, at jeg er dygtig, men det kan andre godt forvente, for det forventer jeg af mig selv.

Både Kay Smits og Odinn Thor Rikhardsson har tidligere spillet på landsholdet. - Rikhardsson med 13 kampe og 42 mål.

Personlig sponsor for Kay Smits er Nørre Vosborg.

Personlig sponsor for Odinn Thor Rikhardsson er Grisehandler Jesper Madsen.

 

 

Del på facebook