Spillerreaktioner: Forløsning efter dagens drama


09.04.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Selvom kampen blev tabt, så vandt TTH-mandskabet alligevel i Kolding i dag. Holdet sikrede sig nemlig en plads i kvalifikationsspillet efter en højdramatisk kamp mod KIF. 

For klubmanden Magnus Bramming var dagens resultat forløsende, glædelig og samtidig en smule følelsesmæssig forvirrende:

- Det var en fed kamp i en fed kulisse, men det var også en mærkelig kamp. Specielt de sidste 10 minutter sad følelserne uden på tøjet. Den her klub betyder så meget for så mange af os, så det var en kæmpe forløsning, at vi lykkedes med vores overlevelsesmission, sagde Magnus Bramming lige efter kampen. 

Venstre fløjen var dog hurtig til at understrege, at holdet ikke er endegyldigt i mål endnu: 

- Nu er første delmål opnået. Men der venter fire kvalifikationskampe lig den, vi spillede i dag med masser af drama og nerve. Så vi er langt fra færdige. Vi skal fortsætte med at kæmpe, som vi gjorde i dag.

 

Aulum-drengen tog affære i målet

En anden af kampens store aktører var Ronnie Nicolaisen, der flere gange pillede pynten af KIFs skytter, og var med til at skabe resultatet der betød, at TTH-mandskabet endegyldigt bookede billet til kvalspillet. 

- Det er en ambivalent følelse. Vi tabte, men vi vandt, fordi vi vandt kampen om overlevelse. Vi ved godt, at resultatet i Ringsted var til vores fordel, men man skal huske, at vi ved kun at tabe med ét mål til Kolding sikrede vores egen skæbne, sagde målvogteren for hvem dagens kamp var ekstra speciel. 

Aulum-drengen har nemlig fået sin håndboldopvækst i TTH Holstebro, og derfor glædede det Nicolaisen, at han kunne sætte sit aftryk på dagens skæbnekamp:

- Som en lokal dreng betyder det rigtig meget at dette var kampen, hvor jeg kunne bidrage positivt. Jeg har ikke ramt det niveau, jeg ved jeg besidder, så derfor betyder det ekstra meget at jeg kunne bidrage i en kamp som denne, fortæller målvogteren.

 

Nu venter fire kvalifikationskampe mod henholdsvis Lemvig-Thyborøn Håndbold, Nordsjælland Håndbold, SønderjyskE Herrer og KIF Kolding. 

Første runde bliver spillet på et endnu ukendt tidspunkt i uge 16. 

Vi melder mere ud de kommende dage om det endelige kampprogram, billetter og lignende. 

Del på facebook