Spillerreaktioner oven på storsejr over GOG


21.11.2019 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Der var brede smil at finde i hele truppen, da GOG igår blev kørt over af en yderst kampklar TTH-maskine. Og fra trænerbænken, forsvarsgeneralen og målmanden, er der kun positive ord at sætte på kampindsatsen. Særligt forsvarsdelen skiller sig ud. 

"Det er holdet, der dækker op. Det er holdet, der vinder kampen", siger Patrick Westerholm ovenpå den flotte præstation på banen, hvor TTH trækker sig sejrrigt ud med 33-23.

Træneren roser den kollektive indstas, hvor alle rammer et højt niveau. Men særligt den solide indsats i forsvaret får et par ekstra ord med på vejen.

"Det var et særdeles fremragende forsvar", siger Patrick Westerholm, som ellers ikke plejer at dele så store roser ud efter kampen. 

Han bliver bakket op af Jonas Porup, der spillede godt både i forsvar og angreb.

"Vi præsterede godt, og det var en sindssyg fed kamp, hvor vi lykkedes med vores forsvarsspil og også straffede deres fejl med kontra".

For Jonas Porup var det en god oplevelse at vinde så stort over GOG med stående applaus fra publikum flere gange i første og anden halvleg. 

Og netop igår var der noget at klappe af takket være et spil til UG. Det var ikke blot forsvaret og et effektivt angreb, der var årsagen til den store jubel i Gråkjær Arena. Også en Simon Gade i målet, var ikke til at skyde igennem. Med en redningsprocent på 47,5% over hele kampen og langt over de 50% i første halvleg, var TTH målmanden i topform.

Simon Gade selv er også mere end tilfreds med kampen og takker blandt andet sit forsvar for den høje redningsprocent.

"Der er et sindssygt godt samspil mellem forsvaret og mig, og vi straffer dem hårdt, når de har slatne skud eller laver fejl".

Med gårsdagens holdindsats fastholder TTH andenpladsen i ligaen og tanker lidt ekstra overskud og selvtillid op. Og de to ting, er noget, som kan bruges i næste kamp på lørdag. 

Her møder TTH tjekkiske Plzen i returopgøret i Gråkjær Arena.

Patrick Westerholm er klar til at tage imod de tjekkiske mestrer.

"Det er helt perfekt med to kampe i ugen og så slutte af med en europæisk kamp. Det bliver et helt andet opgør end mod GOG, men jeg tror på, at vi kan holde koncentrationen og skarpheden".

Har du ikke købt billet til kampen på lørdag kl. 15, kan du stadig nå det her:

Køb billetter her

 

 

 

 

Del på facebook