Sportslig update fra Westerholm og Krautmeyer


11.07.2017 | Af Claus Sonne

Klubbens to cheftrænere er godt i gang med sæsonforberedelserne, og de glæder sig til træningsopstarten den 20. - 21. juli
Begge trænere ser frem til arbejdet med to næsten intakte mandskaber, hvor netop kontinuiteten på holdene bliver en styrke for TTH.
 
Westerholm og co. siger velkommen hjem til klubbens U21 landsholdsspiller Simon Gade, som sammen med klubbens egne talenter, de to U19 landsholdsspillere Jeppe Hauskov og Anders Agger bliver de nye i herreligatruppen sammen med 3.målmand William Lind.
Derudover skal lyde et stort velkommen til Liga assistent træner og talentansvarlig Tom-Eirik Skarpsno.
 
Hos Krautmeyer og co. er der også nye ansigter på trænerbænken. Velkommen til Nicolaj Andersson som bliver ny assistenttræner og talentansvarlig på pigesiden. Målmandstræner Kim Andersen er også ny omkring dameholdet, og han skal sammen med Michael Bruun står for udviklingen af vores målmænd. Også Marianne Lundsby vil blive en del af set-up'et omkring målmandstræningen i en kombineret rolle som coach og målmandstræner for liga og Holstebro elitesport. 
 
På spillerfronten er dameholdet blevet forstærket af den hollandske landsholdsspiller Inger Smits, som sammen med målmand Louise Egestorp og U19 landsholdsspiller Sarah Stougaard er de nye ansigter på dameholdet. Desuden er klubbens egne talenter, de to U19 landsholdsspillere Line Mai Hougaard og Mathilde Hylleberg nu fast indlemmet i dame ligatruppen.

De første kampe er allerede nu sat til salg
Pigerne møder DM-sølvinderne fra København Håndbold, først i pokalen og derefter i ligaen. Så der er igen i år tophåndbold fra første fløjt i Gråkjær Arena Holstebro.
Køb billet allerede nu og få første valg på de gode pladser

 

 

 

Del på facebook