Sportspharma - en stærk partner i TTH: Vi går aldrig ned på udstyr


16.11.2018 | Af Morten Toft

Klubbens materialeleverandør indenfor skadesbehandling og fysisk genoptræning er firmaet Sports Pharma. Partnerne har nu indgået en ny flot 2-årig aftale, som giver klubbens team af fysioterapeuter gode betingelser. Sports Pharma leverer nemlig alt behandlings udstyr til TTH Holstebro. 

Hos FysioDanmark Holstebro, som er klubbens sundhedspartner, er glæden stor over den nye aftale med Sports Pharma. 

- Da FysioDanmark Holstebro for 2,5 år siden startede som sundhedssektor i TTH Holstebro, blev vi spurgt om vi ønskede at samarbejde med Sports Pharma som vores leverandør. Svaret var ret let at træffe dengang, og det blev et hurtigt ja – vi vidste at Sports Pharma er kendt for sine topkvalitets produkter og en fænomenal service, siger Morten Vanggaard, der er fysioterapeut hos FysioDanmark og i TTH Holstebro. 

Sports Pharma er leverandør for alt behandlings udstyr til TTH Holstebro. 

- Sports Pharma er kendetegnet ved at have topklasse produkter, lige fra tape til skinner, til elektronisk udstyr som f.eks. Recovery Pump og Game Ready. At vi har adgang til absolut kvalitets produkter på markedet betyder utrolig meget for den behandling vi kan give til spillerne på TTH's ligahold, siger Morten Vanggaard og fortsætter:

- Som fysioterapeut er det ligeledes en stor glæde at få lov til at arbejde med behandlings produkter som man ved er de bedste. Sports Pharma er også konstant med i udviklingen af nye produkter, og der glæder vi os over at vi kan være en slags forsøgskaniner til at afprøve de nye produkter når de bliver udviklet hos producenten, slutter Morten Vanggaard. 

Del på facebook