Stærk duo styrker TTH Holstebro


27.08.2020 | Af Louise Boo, foto: Ole Mortensen

Højre-back, Jonas Gade, og playmaker, Frederik Tilsted, fra Mors-Thy Håndbold skifter fra næste sæson den blå bluse ud med den hvide TTH-trøje.

Det er to stærke profiler fra den danske liga, der fra sæsonen 2021-2022 kommer til TTH Holstebro. Den 26-årige Jonas Gade har indgået en 4-årig kontrakt, gældende til juni 2025, mens den 21-årige Frederik Tilsted har tegnet en 3-årig kontrakt til juni 2024.

 I TTH Holstebro er der stor glæde over tilgangen af de to nye spillere, der begge indeholder et stort potentiale og som allerede nu har et højt spillemæssigt niveau.

- Jonas og Frederik er et rigtig godt match til os i klubben og til holdet. De har begge udviklet sig flot de seneste sæsoner. Jonas er en spiller, som vi har fulgt tæt i mange år, og nu passer timingen perfekt til et samarbejde. Han er både en stærk forsvars- og angrebsspiller, som bliver et stort aktiv for holdet. Han er vant til stort ansvar og kommer med stor erfaring i ligaen og med stor passion for samarbejdet, siger TTH-direktør John Mikkelsen. 

Jonas Gade erstatter Kay Smits i klubben som højre back, mens Frederik Tilsted kommer til at være et supplement til klubbens bagkæde.   

 - Frederik er allerede nu en af ligaens mest talentfulde playmakere og rummer mange kvaliteter, som gør ham til en farlig individualist og en stærk spilfordeler. Tilgangen skal være med til at styrke holdets bredde, niveau og alsidighed i bagkæden, så vi fortsat har et hold, der kan være med i toppen af den danske liga og ude i Europa. Derfor er der behov for en spiltype og person som Frederik Tilsted. Vi er stolte over, at en spiller med det potentiale ønsker at være en del af TTH Holstebro i fremtiden, siger John Mikkelsen.

Gade og Tilsted: TTH Holstebro er det rette match
Både Jonas Gade og Frederik Tilsted ser muligheder i klubskiftet til næste sæson. Begge spillere har hørt godt om klubben og glæder sig til en sportslig fremtid i nye rammer.

- TTH Holstebro er en klub, der ved, hvad de står for, og de ved, hvad jeg kommer med. Med kontrakten har jeg fået hele pakken, og glæder mig til at være en del af et af topholdene i Ligaen, siger Jonas Gade, der udover de sportslige udfordringer ser frem til at spille i den by, han har boet i de sidste 7 år.  

For Frederik Tilsted er TTH Holstebro desuden en klub, hvor et stærkt fællesskab og en god opbakning var en af grundene til klubskiftet.

- Jeg ønsker at blive så god som mulig og ser TTH Holstebro som det rette sted for mig. Klubben har ambitioner der matcher mine egne. Derudover genkender jeg den gode opbakning og fællesskabet med trænere, sponsorer, frivillige og fans fra Mors-Thy, siger Frederik Tilsted.
 

Del på facebook