Stærkt træner-team til at udvikle talenter i TTH Ungdom


08.08.2020 | Af Louise Boo, foto: Tom Laursen

Trænerteamet i den kommende sæson er på plads. TTHs Talentansvarlige, Anders Høj, har fået kabalen til at gå op, og han er glad for mixet af nye og gamle ansigter.

- I den nye trænerkonstellation skal vi byde velkommen til et par nye ansigter og derudover gengangere fra sidste sæson. Det er fantastisk, at vi kan tilbyde en så kompetent trænergruppe til vores unge U17 og U19 drenge. Jeg er rigtig glad for, at vi er lykkes med at fastholde flere af trænerne, da det skaber en god kontinuitet i videreudviklingen af vores miljø, siger Anders Høj.

Ifølge den nye talentansvarlige, er målet i TTH Ungdom et stærkt fællesskab med masser af gode håndbold-oplevelser og gode betingelser for den enkeltes udvikling. For Anders Høj fungerer håndboldmiljøet som et samlingspunkt for unge håndboldtalenter og sammen med det resterende trænerteam vil han arbejde målrettet for at skabe de næste TTH ligaspillere.

DEN STÆRKE TRÆNER-KONSTELLATION:

Lasse Pedersen skal fortsat stå i spidsen for U17 drenge. Lasse er kompetent og ambitiøs med stor trænererfaring.

Sigurd Østergaard Tandrup bliver assistent træner. Sigurd er Holstebro-dreng, som har været en del af håndboldmiljøet i Holstebro, både som spiller og træner i mange år. Trods sin unge alder har han allerede masser af trænererfaring.

Sigurd er i gang med DHF´s Divisionstræneruddannelse. I den kommende sæson skal han sideløbende med U17 drenge også varetage U15 drenge i moderklubben, Tvis Håndbold.

Anders Høj forsætter som cheftræner for den store U19 drenge, hvor han sideløbende med den nye opgave som Talentansvarlig i TTH Holstebro også skal varetage træningen på Akademiet. Her kommer han til at sikre stor kontinuitet for klubbens ungdomsspillere, både i morgen-og aftenmiljøet.

Henrik Bitsch og Jeppe Højberg er nye og skal træne U19 drenge2.
Henrik er et kendt ansigt i håndboldmiljøet i Holstebro, hvor han i mange år har lagt rigtig mange timer i håndbolden – lige fra bestyrelsesposter, udvalgsarbejde, frivillig forælder og træner for flere af klubbens ungdomshold.  Jeppe Højbjerg, som er fys-studerende, kommer her til at hjælpe Henrik med U19 drenge2.

Udover træner-teamet fremhæver Anders Høj de professionelle rammer, hvor de unge spillere er omgivet af kompetente hænder.

Thomas Graagaard er fysioterapeut og fysisk træner og ansvarlig for den fysiske træning både i TTH Ungdom og på Akademiet. Thomas har stor erfaring med håndboldspillere og er også en del af det fysiske team omkring ligaherrerne.

Henrik Jepsen bliver målmandstræner og har haft en mangeårig karriere som målmand i Håndboldligaen.

Med det samlede trænerteam ser Anders Høj frem til at komme i gang med samarbejdet, hvor nye og gamle kræfter skal skabe kommende TTH-ligaspillere.

 

Del på facebook