Største nederlag i denne sæson


04.05.2021 | Af Jan Facius

Efter over et år med covid-19 udfordringer og store tilskuerrestriktioner, skulle dagen i dag havde været en festdag for mange indenfor kultur og sport. Der var håb om at politikernes genåbningspakke ville indeholde tilskuere til kultur- og sportsarrangementer. Desværre blev dagen en stor fuser for sporten verden. Det blev til sæsonens større nederlag.

Det var ikke på banen at TTH Holstebro og alle de andre håndboldklubber fik sæsonens største nederlag, men derimod udenfor banen, da politikernes genåbningspakke, overraskende ikke indeholdte muligheden for at få tilskuere tilbage til håndboldhallerne.

For TTH Holstebro har det været en sort dag for håndbolden.

- Det er en kæmpe skuffelse at politikerne ikke har taget indendørs sport med i deres genåbningspakke. Vi er meget uforstående overfor dette, og forstår ikke hvorfor det ikke tillades håndbolden og den øvrige indendørs sport at få tilskuerne tilbage i en ordning som det øvrige kulturliv har fået, gældende bl.a. biografer, teatre, spillesteder og andre kulturaktiviteter. Vi ønsker ikke særbehandling men vi ønsker at få en fair behandling, og de samme vilkår som andre som vi kan sammenlignes os med, siger TTH-direktør John Mikkelsen, der ikke forstår hvorfor der må være 1000 gæster til en koncert men ikke 1000 tilskuere til en håndboldkamp.

I TTH Holstebro ønsker vi at blive ligestillet med det øvrige kulturliv.

- Det glæder os meget at kulturlivet nu har fået mulighed for at få tilskuere og gæster tilbage. Der er absolut intet som fortæller eller beviser, at det skulle være mere smitsomt at komme til håndbold end at komme til en god koncert. Hele den professionelle del af håndboldsporten har nu igennem hele sæsonen vist stor ansvarlighed ved kampe og håndteret myndighederne retningslinjer til UG uden smittetilfælde. Det føles som en kæmpe straf at vi ikke er en del af genåbningspakken. Vi har som så mange andre kæmpet hårdt i lang tid, og når vi så ikke får de samme vilkår som andre, så føles dagen i dag bare som et kæmpe nederlag, siger John Mikkelsen, der håber at politikerne hurtigst muligt får sportsbegivenheder omfattet af aftalen om kulturarrangementer.

Del på facebook