Stolt af indstilling og fight


06.12.2020 | Af Louise Boo

For cheftræner Søren Hansen blev det en god lørdag eftermiddag på den gamle hjemmebane i Thy Hallen. - TTH Holstebro gik fra banen for femte gang i træk uden nederlag.

Der skulle fight, hårdt arbejde og en tro på sejr til, for at TTH kunne hente en stærk udesejr over Mors-Thy Håndbold med 27-26.

- Vi er i en periode, hvor vi knokler for hvert et point i en tæt og stærk liga. Vi så igen et hold, som viste høj arbejdsmoral og mental styrke. Vi får igen en stærk periode i kampens sidste 20 min, hvor vi laver et flot comeback, siger Søren Hansen.

At vinde i Thy Hallen er noget specielt for Søren Hansen, som gennem næsten to år ikke har tabt i hallen.

- Det er altid en fornøjelse at spille i Thy Hallen, og stemningen er hver gang fantastisk. Jeg håber derfor, at vi også næste år skal spille her, griner Søren Hansen, der i kampen var tilfreds med flere ting.

- Forsvaret stod godt, og specielt vores 5-1 forsvar fungerede med Jesper Munk fremme. Angrebsmæssigt må vi slide for vores mål. Vi får justeret angrebet og kommer med forskellige åbninger, som giver succes. Specielt Meklenborg og Mensing med 20 mål ud af vores 27 lukredede på angrebsspillet, slutter en glad cheftræner af.

Han er stolt af holdets udtryk og ser frem til næste kamp mod SønderjyskE d. 14. december på hjemmebane i Gråkjær.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook