Stor interesse for Santander Final4 i Jyske Bank Boxen


14.01.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Om præcis to måneder går TTHs herrer på banen til Final4 i Jyske Bank Boxen. Allerede nu er interessen for arrangementet stor, og 10.000 billetter er allerede solgt.

Divisionsforeningen, som er arrangør af Final4, skriver følgende i en pressemeddelelse:

Om præcis to måneder går det løs med Santander Final4, og at dømme på forhåndsinteressen bliver kampen om pokal-trofæet noget af et tilløbsstykke. Interessen for at opleve GOG, Bjerringbro-Silkeborg, TTH Holstebro og Skanderborg Håndbold dyste om prestige, penge og pokal er således stor, da tæt på 10.000 billetter nu er afsat til det stort opsatte finalestævne i Jyske Bank Boxen.

Stor opbakning til arrangementet
Det er andet år i træk, at den ikoniske håndboldscene i Herning skal danne rammen om den ultimative håndboldweekend. Divisionsforeningen Håndbold er medarrangør og direktør, Thomas Christensen, udtaler.

-Santander Final4 er et flagskib indenfor dansk klubhåndbold, og vi er enormt glade for, at billetsalget med to måneder igen er tæt på at have rundet de 10.000 fordelt på de to finaledage. Det vidner om, at folk virkelig har taget eventen til sig, og det er især imponerende, at der blev afsat flere tusinde billetter inden de fire deltagerhold blev kendt tilbage i december. Nu har vi yderligere to måneder til det går løs, og jeg føler mig overbevist om, at det bliver det hidtil største Final4 med besøg af mindst 7.000 tilskuere begge dage, siger Thomas Christensen, der udover de fire topkampe også peger på, at hele eventdelen rundt kampene er en af årsagerne til, at efterspørgslen på billetter er så stor.   

Årets største håndboldfest løber af stablen i Jyske Bank Boxen i weekenden d. 14. + 15. marts. TTHs herrer møder Skanderborg Håndbold i semifinalen lørdag kl. 13.30

Du kan købe billetter til Final4 på følgende hjemmeside:
Link til billetsalg: https://www.ticketmaster.dk/feature/santanderfinal4/?language=da-dk

Del på facebook