Stor spilleglæde inden slutspillet


24.03.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Lars Kofoed

TTH Holstebro synes at have fundet formen forud for håndboldligaens afgørende slutspil.

2021 er startet godt for TTH med 5 sejre i 6 kampe. Dermed har holdet et fornuftigt udgangspunkt inden slutspillet og medaljekampene snart kalder:

- Vi ligger godt til at tage point med over i slutspillet og dermed give os selv gode betingelser for videre avancement til DM-semifinalerne. Vi skulle lige finde fodfæste efter skaderne til Johan Meklenborg og Nikolaj Enderleit, men i 2021 har vores spil fungeret rigtig godt, siger Magnus Bramming.

Grundstenene lagt i januarmørket
Spørger man Bramming kan den gode stime spores helt tilbage til januar. For mens fløjraketten sikrede dansk VM-guld i Egypten, arbejdede holdkammeraterne hjemme i Holstebro på at udfylde hullet for spilstyrer og profil Johan Meklenborg, der i december blev korsbåndsskadet.

- Jeg synes, vi har taklet skaderne positivt. Vi ville selvfølgelig allerhelst have Nikolaj og Johan med på banen, men jeg synes andre har trådt til på holdet. Eksempelvis har Allan Damgaard taget dirigentstokken i angrebet og Aaron Mensing har udgjort en farlig målskytte, mener Magnus Bramming, der også selv har været træfsikker. I gennemsnit har venstrefløjen scoret 7,4 mål pr. kamp i 2021, og spilleglæden er ikke til at tage fejl af:

- Jeg elsker jo at spille håndbold og nyder hver gang jeg trækker TTH-trøjen over hovedet. Og når spillet på banen er godt, så er tingene altid lidt sjovere, siger han med sit kendetegnende øre-til-øre smil.

Den gode stime skal dog ikke blive en sovepude:

- Vi ser gang på gang, at ligaen er benhård, og er du ikke klar, kan du komme i problemer mod alle hold. Så det handler om at holde fast og arbejde fokuseret indtil sidste slutfløjt i hver eneste kamp.

Se TTH # KIF live på Facebook
På fredag den 26. marts skal Bramming og holdkammeraterne forsøge at tage den 5. sejr i træk, når KIF Kolding gæster Gråkjær Arena. Kampen fløjtes igang 18.30 og du kan se kampen live på vores Facebook-side. Efter kampen vil der afholdes virtuel After Match på selvsamme Facebook-side.

Personlig sponsor for Magnus Bramming er Restaurant SPRØD. 

Del på facebook