Stor usikkerhed om nye TTH-skader


26.05.2021 | Af

Efter et flot comeback opnåede Søren Hansens mandskab et uafgjort resultat i den første DM-semifinale mod Bjerringbro-Silkeborg. Nu venter returkampen torsdag på udebane, og her er TTH Holstebro stærk presset på nye skader.  

Der gik et gys igennem de 1190 tilskuere i Gråkjær Arena, da TTH-profilen Magnus Bramming efter kun 92 sekunder måtte udgå af den første DM-semifinale med en ankelskade. Den stærke fløjspiller blev på bænken resten af kampen, og her fik han senere følgeskab af Mathias Porsholdt, som gennem længere tid har været en nøglespiller i forsvaret.  

Med de to nye på skadeslisten, som nu tæller seks spillere, er der i klubben stor usikkerhed omkring holdet før returkampen.  

- Både Magnus og Mathias er meget tvivlsomme til kampen, og de når ikke at træne, inden det går løs i Silkeborg på torsdag. Vores sundhedsstab arbejder benhårdt med masser af behandling, og så vil vi teste dem begge umiddelbart før kampen for at se, om de kan spille, siger cheftræner Søren Hansen.  

Igennem hele sæsonen har klubben været hårdt ramt af skader, men hver gang har trænerteamet på imponerende vis fundet nye, gode løsninger. Og Søren Hansen har fundet taktikbrættet og det kreativ sind frem nok en gang.  

- Det er selvfølgelig en stor svækkelse hvis Bramming og Porsholdt ikke er med. De har begge haft stor indflydelse på vores succes. Listen af muligheder er ikke så mange, men jeg tror stadig fuld og fast på den trup, jeg har til rådighed. Jeg tror fortsat, vi kan udfordre Bjerringbro-Silkeborg, selvom de nu på papiret er storfavorit, siger Søren Hansen.  

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.  

Du kan se kampen om en plads i DM-finalen på torsdag kl. 18.30 på TV2 Sport.  

 

Del på facebook