'Store planer med Zvizej og Smed'


25.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Selvom der er et helt år til Miha Zvizej og Mathias Smed trækker i TTH-trøjen, så har cheftræner Søren Hansen allerede klare visioner for de to spillere.

Torsdag præsenterede vi Miha Zvizej og Mathias Smed som kommende spillere i TTH Holstebro. To specialister, som cheftræner i TTH Holstebro, Søren Hansen, glæder sig til at byde velkommen, når kalenderen siger juli 2022.

- Miha er en kriger, som har gjort ondt på mange modstanderhold gennem tidens løb. Han er bevægelig og boldsøgende, og så har han et fighterhjerte af guds nåde. Det er ikke for ingenting, at han blev kåret som Årets Stregspiller i denne sæson, siger Søren Hansen og skifter fokus mod Mathias Smed:

- Mathias er en rigtig dygtig forsvarsspiller med masser af erfaring fra ligaen. Forhåbentlig kan vi udvikle hans forsvarsspil yderligere, så han kan blive et vigtigt våben i kampen om sejre og metal til TTH.

Søren og De Store Planer
Fælles for begge spillere er, at de skal indgå i TTHs forsvarsblok. Her skal de i samarbejde med blandt andre forsvarsgeneralen Jonas Porup og Mathias Porsholdt forsøge gøre TTHs forsvar uigennemtrængelig:

- Både Zvizej og Smed er stærke på forsvarsdelen og kan være med til fortsat at skabe det stærke forsvar, TTH er kendt for. Jeg har store planer for de to herrer, siger Søren Hansen med lys i øjnene.

Personlig sponsor for Miha Zvizej og Mathias Smed er Vognmand Erik Skræddergaard og Advokatfirmaet Smith Knudsen.

Del på facebook