Struer Fysioterapi bliver Business og sundhedspartner i TTH Holstebro


27.05.2019 | Af Morten Toft

Struer Fysioterapi, har indgået et nyt stærkt samarbejde med TTH Holstebro. 

Struer Fysioterapi bliver en del af TTH Business konceptet, TTH Fordele, hvor udvalgte business partnere tilbyder klubbens sponsorer forskellige erhvervsfordele og besparelser.

Samtidig bliver Struer Fysioterapi klubbens nye partner og sundhedsansvarlig for klubbens to ligahold. Dette samarbejde starter fra 2019/20 sæsonen og går to sæsoner frem.

John Mikkelsen glæder sig over at få Struer Fysioterapi som både TTH Business partner og sundhedspartner:

- I TTH Holstebro ser vi frem til et spændende samarbejde med Struer Fysioterapi, og vi glæder os over at vores business samarbejde nu får endnu en attraktivt partner, som vil skabe nye fordele og ekstra værdi til vores sponsorer. Derudover bliver det godt at få Morten Graversen og hans team ind omkring vores to ligahold på fysioterapeut delen, hvor de med deres store faglighed vil blive en stærk samarbejdspartner til klubben, trænere og spillere, siger John Mikkelsen. 

Morten Graversen: Et gammelt TTH-ægteskab, som starter på ny

Morten Graversen, indehaver af Struer Fysioterapi, er glad for at der igen er et samarbejde mellem TTH Holstebro og klinikken i Struer. 

- Vi har en lang historik med TTH Holstebro, som vi tidligere har været sundhedpartner for i samlet 12 år. Man kan på en måde sige, at det har været et ægteskab, der har haft en lille pause men nu genoptages, og det er vi rigtig glade for, siger Morten Graversen og fortsætter:

- Vores klinik bliver ansvarlig for både dame -og herreholdet i TTH Holstebro, hvor vi skal varetage deres behandling til træning, kamp og genoptræning i løbet af sæsonen. Det bliver spændende igen at skulle have vores gang i TTH Holstebro, og det nye samarbejde betyder naturligvis at vi skal have engageret nogle flere medarbejdere i vores butik.  

Struer Fysioterapi: Vi kan håndtere skader med det samme

Noget som gør Struer Fysioterapi speciel, er deres evne til at foretage visse skadestjek med det samme en skade opstår:

- En af de kernekompetencer som vi besidder er vores ultralyd skanninger. Førhen har vi skulle vente på at en læge har haft tid til tilse en spiller for en overbelastningskade eller en akut skade, hvorimod vi i dag kan gøre det her og nu, selv ude i hallen. Det er unikt, og ikke noget som ret mange kan inden for det her felt, siger Morten Graversen og afslutter: 

- Vi har også udviklet et screening-system som vi kommer til at præsentere for TTH-spillerne til den nye sæson. De skal screenes på en lidt anden måde end det man gør andre steder, og formålet med screening-systemet er at lave en mere individuel sundhedsprofil på hver spiller.  

Læs mere om Struer Fysioterapi HER

Del på facebook