Struer Fysioterapi bliver sundhedspartner i TTH Holstebro


17.06.2020 | Af Louise Boo

I de kommende tre sæsoner fortsætter Struer Fysioterapi med at stå i spidsen for TTH Holstebros sundhedsstab og vil her tage sig af alle opgaver omkring behandling af skader, genoptræning samt den fysiske træning af klubbens ligaspillere og ungdomstalenter.

Den ny aftale er en forlængelse af den nuværende aftale og vil komme til at følge længden på aftalerne for klubbens nye træner set-up. Hos TTH Holstebro er der stor glæde over den nye samarbejdsaftale.

- Struer Fysioterapi er en vigtig og stærk samarbejdspartner for klubben og en partner, hvor vi sammen vil udvikle vores sundheds set-up omkring klubbens ligahold og ungdomstalenter. Med Morten Graversen og co. i spidsen af dette team tror vi på, at vi også fremover får nogle friske og veltrænede ligaprofiler, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Struer Fysioterapi vil også i den kommende sæson være i front af klubbens ”TTH Fitness og Netværk”, som er et træningshold for klubbens sponsorer, som har fælles morgentræning to gange om ugen. Dette hold starter op igen i august og har Thomas Graagaard som fysisk træner.

Stuer Fysioterapi: Vi vil holde TTH Holstebro skarpe

Hos Struer Fysioterapi er de også glade for det kommende samarbejde. Indehaver Morten Graversen ser frem til, at de kan være med til at ligge et endnu stærkere fysisk set-up til ligaspillerne.

- Jeg er utrolig stolt over forlængelsen af samarbejdet. Den nye aftale giver mulighed for kontinuitet, udvikling og de tre år giver en vis ro. Vi er 3 fysioterapeuter, der supplerer hinanden, så det er et skarpt og kompetent hold, vi stiller med, siger Morten Graversen.

Den erfarne fysioterapeut har haft sin gang i TTH Holstebro i 14 år, så for ham er TTH Holstebro en hjerteklub.

Del på facebook