Styrmanden, forsvarsdirigenten og andre kommende roller


01.08.2020 | Af Louise Boo

For Søren Hansen er nogle roller på holdet faldet på plads, mens der stadig er en del ukendte.

2 ugers træning og den første kamp siden corona. Konturerne til forskellige pladser på holdet begynder så småt at vise sig.

For udover de mere praktiske af slagsen uden for banen – bødekasseansvarlig, festansvarlig, musikansvarlig og rollen som duks, er der en masse roller på banen, som Søren Hansen skal have på plads, inden ligaen for alvor bliver skudt i gang.

- Det er dygtige, spændende og ambitiøse spillere i truppen. Jeg har nogle konstellationer i hovedet, men er spændt på timingen og samspillet, når der er nye spillere, siger Søren Hansen.

Ifølge den nye træner er det godt at være i gang og mærke stemningen omkring holdet. Træningskampen mod Ribe-Esbjerg gav også nyttige input, hvor nogle af de styrende roller på holdet blev bekræftet.

- Anføreren er italesat, og jeg synes også, at jeg kan se en dirigent i forsvaret, hvor der i anden halvleg mod Ribe-Esbjerg var et mere bevægeligt og aggressivt forsvar, siger Søren Hansen.

Han pointerer, at der fremadrettet er flere roller, der skal fordeles, og at tiden må vise, hvordan de sidste roller falder ud.

- Der er for eksempel den intuitive spilforståelse, eller spillere der rammer hinanden. Det kunne være en bagspiller og en stregspiller, der har øje for hinanden, hvor de kommende kampe viser forskellige konstellationer i spillet, siger Søren Hansen.

Er du nysgerrig efter at vide, hvem den nye anfører på holdet er? Klik over på vores Facebook og giv et bud på, hvem der skal være styrmand på holdet. Du kan vinde 3 x 2 billetter til sæsonens første kamp på hjemmebane.

Vinderen bliver offentliggjort på Facebook på tirsdag.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Se TTH Holstebro spille træningskamp mod Aalborg på torsdag kl. 14.30 i Gråkjær Arena.

Del på facebook