Surt for sæsonkortholdere mod Rhein-Neckar Löwen


20.09.2020 | Af Louise Boo

… men de kommer i første række, når TTH Holstebro spiller hjemme mod GOG Håndbold den 2. oktober i Gråkjær Arena.

Sæsonkortholdere står tilbage med Sorteper på tirsdag, hvor TTH Holstebro tørner sammen mod det tyske tophold fra Rhein-Neckar Löwen.

Med næsten udsolgte pladser til EHF-kampen, var opbakningen ellers til TTH til at få øje på. Men regeringens nye restriktioner, der bringer det tilladte antal publikum ned på 420, sætter en dæmper forr festlighederne i Gråkjær.

Der er blevet valgt en løsning, hvor sæsonkortholderne af praktiske hensyn, ikke kan se håndbold på tirsdag.

Fra TTH Holstebro beklager man, at det i denne omgang ikke kan lykkes at tilfredsstille alle, der havde booket billet.

- Vi er meget kede af, at vi skuffer mange sæsonkortholdere, som også er vores faste publikum. Vi havde bestilt mad til de mange spisende gæster, så det blev en prioritering, vi måtte tage, hvor vi ikke havde meget tid at handle på, siger økonomichef og EHF-ansvarlig, Jan Facius.

Til gengæld er der godt nyt for netop sæsonkortholderne, når næste hjemmekamp spilles den 2. oktober: Her får alle sæsonkortholdere fortrinsret, når billetsalget åbner.

Til kampene i Gråkjær Arena gælder eksisterende regler om god hygiejne. Derudover skal alle bære mundbind med undtagelse af, når man sidder ned. Dele af Gråkjær Arena sidestilles med en restauration, hvorfor det vil være næsten umuligt at skelne.

Fremadrettet gælder også, at alle skal have billet og sæsonkort giver adgang til at bestille billet i billetsystemet. De berørte er informeret direkte.

 

 

 

 

Del på facebook