Svensk målmand afløser Gade i TTH


03.02.2020 | Af Louise Boo

TTH Holstebro har skrevet kontrakt med svenske Rikard Frisk. Den 27-årige målmand skifter fra KIF Kolding og matcher TTHs profil med målmænd med stort udviklingspotentiale.

Simon Gades afløser er fundet. Rikard Frisk fra KIF Kolding, der med en redningsprocent på 42% i fredagens kamp mod TTH Holstebro, kommer til klubben på en 1-årig kontrakt. Den svenske målmand starter i sommeren 2020.

TTH Holstebros målmandstræner, Michael Bruun, er glad for den kommende målmand og fremhæver flere positive egenskaber.

- Udover Rickard Frisks kendskab til den danske liga, er han vanvittig god til at sætte kontraer op. Stilmæssigt minder han meget om Simon Gade, og jeg har stor tiltro til, at Rikard Frisk kan udvikle sig meget her i klubben, siger Michael Bruun.

Den rutinerede målmandstræner understreger, at de to typer – den eksplosive Rikard Frisk komplementerer den store, mere rolige type som Sebastian Frandsen. Michael Bruun er derfor overbevist om, at TTH Holstebro kan få fuldt udbytte af de kompetencer, som den nye målmand har.

TTH Holstebro som den ideelle klub

Selv er Rikard Frisk spændt og ser det som et godt og naturligt klubskifte.

- TTH Holstebro er et tophold, og en klub som har spillet europæiske turneringer i mange sæsoner. Det er også en klub med et godt publikum, så det bliver sjovt at komme i gang. Derudover passer TTH Holstebro godt til min spillestil med hurtighed og tempo, siger Rikard Frisk.

Han håber, at TTH Holstebro kan fortsætte med at være en del af toppen i Primo Tours Ligaen. Og så ser den nye målmand frem til at møde en vis person i klubben.

- Jeg glæder mig til målmandstræningen og samarbejdet med Michael Bruun. Han er jo med landsholdet, og jeg har hørt meget godt om ham, siger Rikard Frisk.

Rikard Frisk kommer fra den svenske liga og spiller på sit andet år i KIF Kolding.

Del på facebook