Tak og farvel til TTH'ere


09.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Efter sæsonens sidste hjemmekamp mandag aften blev der sagt farvel til syv spillere, der efter denne sæson søger nye udfordringer. Hør talen til de syv spillere her.

Afslutningen på sæsonen markerer også afslutningen for tiden i TTH Holstebro for en håndfuld spillere. Mandag aften var det derfor tid til en sidste gang at hylde syv TTH-spillere, inden de dribler videre til andre danske og udenlandske klubber:

På halvgulvet efter kampen sagde TTH-direktør følgende til de syv TTH’ere:

- TTH Holstebro vil gerne sige mange tak for den flotte indsats I alle har ydet i klubben. I har alle været med til at bidrage til klubbens udvikling og holdets flotte resultater.

Herefter blev hver spiller kaldt frem, hvor de modtog publikums hyldest samt en buket blomster fra Viborgvejs Blomster i Holstebro.

Johan Kofoed - skifter til AJAX København: Tak for de mange år i klubben. Du er et Holstebro-talent, som nu skal ud og have en masse spilminutter i benene. Vi glæder os til at følge dig fremover, og ønsker dig held og lykke i AJAX København.

Nicklas Graugaard - skifter til Lemvig-Thyborøn Håndbold: Nicklas, stort tak til dig for dit indhop i klubben, da vi akut manglede en stærk målmand. Tak for din indsats og dit gå-på-mod. Held og lykke i Lemvig-Thyborøn.

Odinn Thor Rikhardsson - skifter til Knattspyrnufélag Akureyrar: Tak for din store indsats i TTH Holstebro, Odinn. Du har her i klubben vist, at du er en profil på højre fløj. Held og lykke på Island.

Jorn Smits - skifter til Lemvig-Thyborøn Håndbold: Vi har haft seks gode måneder sammen, efter du kom til klubben, da vi havde allermest brug for kræfter i forsvaret. Tak for en flot indsats og alt det bedste i Lemvig-Thyborøn.

Rickard Frisk - skifter til Alingsås HK: Rickard, stor tak til dig for din fantastiske arbejdsindsats og engagement for holdet. Vi ønsker dig held og lykke i Alingsås i Sverige.

Sebastian Frandsen - skifter til FC Porto: Tak for tre fantastiske år sammen med dig. Du har givet en masse til klubben og været en af årsagerne til, at vi igen i år er med i toppen af dansk håndbold. Vi ønsker dig al held og lykke fremover.

Kay Smits - skifter til SC Magdeburg: Kay, din udvikling og præstation siger alt. Du er både en fantastisk spiller og en fantastisk person. Med den professionelle tilgang du har til din sport, er du et forbillede for alle. Vi ønsker dig held og lykke i Magdeburg og håber vi ses igen.

Del på facebook