Tak for passion, kvalitet og fællesskab


01.05.2020 | Af Louise Boo

Efter en spændende sæson i HTH Ligaen, hvor Krautmeyers tropper var tæt på en top10 placering, og samtidig tog en flot 3. plads til Final4 stævnet, kan det unge ligahold se tilbage på en godkendt sæson.

Dameholdet og teamet bag, fik flotte ord med på vejen, da TTH Holstebro igår aften sagde tak for denne gang. Selvom covid-19 ikke gjorde det muligt at samles hele holdet, blev der sagt farvel i små grupper af gangen.

- For klubben har sæsonen været god med mange spændende kampe og en sæson, hvor mange af de unge spillere igen og igen har vist ligapotentiale. Alle omkring dette hold har hver dag vist stort engagement for TTH. Og alle lever op til klubbens værdier om "Passion, kvalitet og fællesskab", siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Held og lykke til alle

Efter denne sæson er det nu tid til ny klubstruktur i Holstebro, hvor Holstebro Håndbold overtager driften af dameligaholdet. I TTH er målet at skabe et af Danmarks stærkeste klubsamarbejde med den nye ligaklub i Holstebro.

- Vi ønsker alle vores nuværende spillere og ledere et stort held og lykke fremover, uanset om I nu skal til Sverige, Tyskland, Horsens eller Holstebro Håndbold. I har alle været med til at skabe et af Danmarks stærkeste klubmiljøer. Heldigvis fortsætter vi samarbejdet med alle jer som fortsætter i Holstebro Håndbold, hvor vi i hverdagen fortsat vil skabe et topmiljø i Gråkjær Arena. Vi ønsker jer alle en stor tak for indsatsen, og vi vil nu fremover følge jer tæt, siger John Mikkelsen.

Stor tak til HH90

Efter den fælles beslutning af HH90 og TTH Holstebro omkring fremtidens to ligahold i to ligaklubber, står elitehåndbolden i Holstebro over for en ny og spændende tid.

- Jeg vil gerne på TTH Holstebros vegne sende en stor tak til HH90 for et fantastisk klubsamarbejde i 20 år. Sammen har vi udviklet TTH til en af Danmarks stærkeste klubber, som år efter år har skabt store sportslige resultater i både Danmark og Europa. Tak til alle jer klubfolk, som gennem 20 år har ydet en kæmpe indsats, lige fra spillere, trænere, ledere, ansatte, sponsorer og frivillige. I har alle været med på en enestående håndbold – og klubrejse. En fælles rejse alle kan være stolte af. Held og lykke fremover, slutter John Mikkelsen af.

I den kommende sæson vil de to klubber samarbejde på forskellige områder, som bl.a. fælles fysioterapeut, fælles målmandstræner og fælles brug af træningsfaciliteterne i Gråkjær Arena.

Ifølge John Mikkelsen fastholder det det stærke fællesskab og håndboldmiljø, som klubben har i dag.

Se videoen fra farvel-arrangementet her: https://www.facebook.com/tthholstebro/videos/261795625010148/

Del på facebook