Tak til Gade og Lindholt


02.06.2020 | Af Louise Boo

I den kommende uge lyder ”en stor tak” fra TTH Holstebro til de spillere, som ikke er med i den kommende ligatrup. Alle seks spillere har stor andel i klubbens succes i den afsluttede sæson, som bød på en flot DM-bronzemedalje og kvalifikation til både Final4 og EHF-gruppespillet.

I den første hilsen siger vi TAK til Simon Gade og Niels Lindholt.

Simon Gade – fra talent til ligaprofil

Efter fire år på ligaholdet er det nu tid til nye udfordringer for den 22-årige målmand. Simon Gade fik i denne sæson det helt store ligagennembrud og kom fortjent på Årets hold i Ligaen.

- Simon Gade har i samarbejdet med Michael Bruun udviklet sig fantastisk og har været en af ligaens bedste målmænd. Vi vil følge Simon tæt de kommende år og håber, at han engang vender tilbage til Gråkjær Arena. Det er med stolthed, at vi nu siger farvel til en af vores ”egne”, som startede i klubbens talentskole som 13-årig. Nu her 9 år efter, er han klar til Champions League for Aalborg Håndbold. Det er en flot rejse, og Simon fortjener stor ros for den indsats og personlighed, han har givet TTH Holstebro, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Simon Gade har spillet 169 kampe for TTH Holstebro. Personlig sponsor er Holstebro Rejsecenter.

Niels Lindholt – klar til større ansvar i ligaen

Niels Lindholt har i to omgange været en del af klubbens ligahold og har udviklet sig til at få større og større opgaver på holdet. Specielt i forsvaret har Niels udviklet sig til en publikumsfavorit pga. sine kvaliteter og fighter-vilje.

- Niels Lindholt har i de seneste sæsoner, både i den danske liga og i vores EHF-kampe, vist at han er klar til nye opgaver. Det bliver spændende at følge Niels i Lemvig Håndbold, hvor han vil få en stor rolle. Niels har igennem de mange år i TTH Holstebro - lige fra klubbens Talentakademi og op til ligaholdet - været en fornøjelse at have med. Han har givet en masse til klubben og er et godt forbillede for mange af vores lokale talenter, siger John Mikkelsen.

Niels Lindholt har spillet 78 kampe for TTH Holstebro. Personlig sponsor er Smith Knudsen.

 

Del på facebook