Tak til Kildelund og Würtz


05.06.2020 | Af Louise Boo

I denne uge siger TTH Holstebro en ”STOR TAK” til de spillere, som ikke er med i Søren Hansens nye ligatrup til den kommende sæson. Alle seks spillere har haft stor andel i sæsonens sportslige succes, som bød på en flot DM-bronzemedalje og kvalifikation til både Final4 og EHF-gruppespillet.

I denne hilsen siger vi TAK til Kasper Kildelund og Jonathan Würtz.   

Kasper Kildelund – fire flotte år i klubben

For TTH Holstebro har Kasper Kildelunds fire år i klubben været en succeshistorie. Både som spiller og som person har den 26-årige fynbo imponeret mange, og han har været et fast førstevalg på fløjpositionen.

- Kasper Kildelund har i TTH udviklet sig fra en talentfuld spiller til en stærk ligaspiller. Trods hans unge alder tog han klubben med storm og spillede sig i de to første år ind på Årets Hold. Vi er stolte over Kaspers udvikling i klubben, og han har været en vigtig spiller for os i de seneste år, hvor han har haft stor andel i klubbens succes, både i ligaen og ude i Europa. Kasper skal have en stor tak for en flot indsats i klubben. Og når vi kommer til at savne Kasper, så går vi på Restaurant SPRØD og får os en ”Kildelund Special”, siger TTH-direktør John Mikkelsen om den eneste TTH-spiller, som har fået en pizza opkaldt efter sig. 

Kasper Kildelund har spillet 160 kampe for TTH Holstebro. Personlig sponsor er Restaurant SPRØD.

Jonathan Würtz – dejlig dreng med masser af potentiale

Opholdet i TTH Holstebro har for den unge bagspiller desværre været afbrudt af et par uheldige skader, som har holdt den unge Würtz væk fra en masse spilleminutter. Men der er ingen tvivl. Jonathan Würtz rummer masser af ligapotentiale, hvilket han i flere omgange har fået vist i Gråkjær Arena.

- Jonathan Würtz har på mange måder imponeret os alle i klubben. Westerholm så rigtigt, da han hentede den 20-årige bagspiller til klubben. Som spiller har Jonathan udvist masser af gå-på-mod og en stærk vilje. Samtidig har han en personlighed som både spillere, tilskuere og sponsorer har taget til sig. Som spiller rummer Jonathan masser af potentiale. Playmakeren har ønsket at få nye udfordringer, og vi ønsker ham held og lykke, og glæder os til at møde ham i ”El Classico”, siger John Mikkelsen med et smil.

Jonathan har spillet 28 kampe for TTH Holstebro. Personlig sponsor er Vognmand Erik Skræddergaard.

 

Del på facebook