Tak til stor personlighed


07.05.2020 | Af Louise Boo

Det blev til 4015 dage i TTH. Udregnet i år har Pether Krautmeyer stået i spidsen for ligadamerne i 11 år og er den mest vindende dametræner i klubbens historie. Med den nye klubaftale slutter han i TTH-regi til sommer for at fortsætte som cheftræner for Holstebro Håndbold. Direktør i TTH, John Mikkelsen, takker Krautmeyer for den store indsats og ønsker held og lykke fremover.

Som et kæmpestort skulderklap for 11 fantastiske år fuld af passion, kvalitet og fællesskab, fortjener den mangeårige træner stor anerkendelse for sin tid i TTH.

Efter denne sæson starter et nyt og spændende kapitel for den 50-årige svensker, når Holstebro Håndbold begynder deres håndboldrejse i HTH Ligaen med Pether Krautmeyer som kaptajn for holdet.

For klubben bliver det et svært farvel til den karismatiske og altid passionerede trænerprofil. Både som træner og menneske har han haft afgørende betydning for klubben og dameafdelingen, og han har været med hver gang holdet har fejret DM-medaljer og EHF-triumfer.

- Når vi tænker på de mange flotte resultater, som dameholdet har skabt, så tænker jeg straks på Pether Krautmeyer. Han har formået at være god til at skabe et hold af unge spillere, talenter og profiler. Vi kommer til at savne en hverdag uden ham, for han er en af de mest dedikerede personer, vi har haft i denne klub. Han har brændt for TTH, for dameholdet og har stået klar morgen, middag og aften. Han har fundet talenter overalt i Danmark og i udlandet og arbejdet ihærdigt med dem. Ud af spillerne er der kommet ligaspillere, og flere er blevet profiler og landsholdsspillere. Hans arbejde med talenter er skarp og fuld af beundring, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

John Mikkelsen ønsker Pether Krautmeyer og Holstebro Håndbold held og lykke med det nye ligahold. Samtidig glæder han sig over, at han fremover, både personligt og som klub stadig har Pether og dameholdet tæt på i Gråkjær Arena. Her vil partnerne fortsætte fælles samarbejde på flere fronter.

Personlig sponsor for Pether Krautmeyer er Vestforsyning.

Del på facebook