Tak til Tau og Balling


08.06.2020 | Af Louise Boo

Sidste TAK til de spillere, som ikke er med i Søren Hansens nye ligatrup til den kommende sæson, er Søren Tau og Peter Balling.

Søren Tau – en klubmand på nyt eventyr

For TTH Holstebro er Søren Tau en af de største klubpersonligheder i TTHs historie. Med 359 kampe er den 34-årige stregspiller nr. 2 på klublisten over spillere med flest kampe. Det taler for sig selv og viser en virkelig flot TTH-karriere. Nu går turen igen til norske Elverum, hvor der venter Søren Tau et nyt spændende håndboldeventyr.

- Søren Tau har på mange måder sat et virkelig flot aftryk i klubben. Alle har mærket hans store engagement og indsats for klubben. De mange år og kampe i klubben viser et stort TTH-hjerte. Søren har vist masser af fight, lederskab og styret forsvarspillet til UG. Søren fortjener muligheden for et nyt eventyr i Norge, og han har fortjent at slutte af i TTH med den flotte DM-bronze medalje, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Søren Tau har spillet 359 kampe for TTH Holstebro. Personlig sponsor er Vestjysk Marketing.

Peter Balling – betydningsfuld spiller i klubbens udvikling

Den 30-årige højre back har gennem de seneste seks sæsoner givet alle i og omkring klubben masser af gode oplevelser. Peter Balling har i denne periode været en af holdets nøglespillere, hvor han ofte har været en afgørende brik i holdets triumfer og udvikling.

- Peter Balling har igennem de seneste seks sæsoner vundet 2 x DM-medaljer, spillet Champions League, været med i 2 x EHF Final4 og er blevet dansk pokalmester. Disse bedrifter fortæller en flot historie om Peters tid i klubben, hvor han i samme periode har udviklet sig til en ligaprofil. Han har bidraget med stor kvalitet både på og uden for banen. Vi ønsker Peter et stort held og lykke og vil huske ham som en meget betydningsfuld spiller i klubbens udvikling, siger John Mikkelsen.

Peter Balling har spillet 221 kampe for TTH Holstebro. Personlig sponsor er VW Holstebro.

Del på facebook