Tau - Vi kom med respekt og gav den fuld gas!


23.11.2019 | Af Louise Boo

TTH er klar til EHF gruppespillet efter kæmpe sejr over tjekkiske Plzen. Søren Tau sætter ord på kampen. 

Det er næsten blevet kotyme for TTH at vinde stort. De seneste kampe har TTH vist sig som en kampmaskine, der tromler al modstand ned. Igår var ingen undtagelse. Her var det gæsterne fra Plzen, der stod for skud, og som efter kampens slutfljøjt måtte se sig besejret 21-37.

"De kom med det, de havde, men kampen viser bare, at der er forskel på den danske og tjekkiske liga", siger Søren Tau.

Søren Tau, der både blev kåret som Kampens Spiller og kom på måltavlen, er glad for at holdet formåede at holde koncentrationen. TTH skabte afstand til Plzen allerede få minutter inde i første halvleg og spillede en solid omgang bold til trods for en til tider manglende modstand.

"Vi kom med respekt og gav den fuld gas, hvor vi gjorde alt, hvad vi kunne", siger Søren Tau.

Forude venter EHF gruppespillet, og Søren Tau fremhæver holdets bredde som en væsentlig styrke fremadrettet. Alle spillere var på banen, og der var altid mulighed for at skifte ud, så friske kræfter kunne tage over. Ifølge Søren Tau er dette nøglen til succes i gruppespillet og i ligaen.

"Vi har et bredt hold. Alle kan bidrage, og det kan man også se i kampen mod Plzen. Med minimum seks EHF-kampe med knald på, kan vi undgå at gassen går af, når truppen er så bred i år".

Søren Tau henviser til sidste år, hvor TTH nåede langt i Europa, men hvor kræfterne slap op i ligaen hen mod slutningen af sæsonen.

"Når man har mange kampe, kan det gå ud over spillet i slutningen af året", siger han og runder af med, at det selvfølgelig ikke bliver tilfældet i år.

Personlig sponsor for Sørern Tau er Vestjysk Marketing. 

 

 

Del på facebook