TCM Group - ny guldpartner i TTH Holstebro


10.11.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Joey Hoffman

Parterne har indgået en treårig aftale, som gør TCM Group til guldpartner i klubben. Tvis-virksomheden med de tre køkkenbrands Svane Køkkenet, Tvis Køkkener og Nettoline har et ønske om mere lokal og regional involvering, og derfor har firmaet indgået en ny større samarbejdsaftale med TTH.

Hos TTH Holstebro er der stor glæde over, at klubben igen har fået TCM Group som samarbejdspartner. Firmaet var fra 1985 og 20 år frem en af de bærende sponsorer i klubben, og her havde TCM Group en afgørende betydning for TTH Holstebros historiske udvikling. 

- TCM Group var med Tvis Køkkener en af grundlæggerne til klubbens sportslige udvikling fra serieklub til toppen af dansk håndbold. Virksomheden har haft stor betydning for TTH Holstebros etablering som ligaklub, og vi er derfor meget glade for, at vi nu igen skal arbejde sammen. At større lokale virksomheder bakker op om klubben betyder meget og gør, at vi kan fortsætte det strategiske arbejde med at fastholde TTH Holstebro som et regionalt fyrtårn, der både samler byen og giver gode oplevelser til publikum i Gråkjær Arena, siger TTH-direktør John Mikkelsen. 

TCM Group: TTH Holstebro har stor lokal betydning
For TCM Group skaber den nye aftale også tilfredshed – både hos ledelsen og hos medarbejderne i virksomheden, der har base i Tvis og Aulum.

- For os har TTH Holstebro stor betydning for vores region, da de giver både vores, og mange andre virksomheders, medarbejdere store oplevelser. Klubben er en af de store lokale brands, som gør det interessant at bo og leve i Holstebro og omegn. Vi vil nu gerne give noget tilbage til klubben og være med til, at TTH kan fortsætte deres flotte rejse – både som sportsklub og som samlingspunkt i regionen. Vi tror på, at samarbejdet vil give os værdi som arbejdsplads og samtidig give os effekt af den markedsføringsværdi, der er i at være synlig i klubben, siger adm. direktør i TCM Group, Torben Paulin.

 

Fakta TCM Group

  • Grundlagt i 1952 i Tvis af Poul Frandsen.
  • Virksomheden har gennem mange år været kendt som Tvis Køkkener, men har siden et ejerskifte i 2006 heddet TCM Group.
  • I dag beskæftiger virksomheden ca. 500 medarbejdere fordelt på fabrikkerne i Tvis og Aulum.
  • Under TCM Group ligger de tre køkkenbrands, Tvis Køkkener, Svane Køkkenet og Nettoline.

Del på facebook