Tid til TIMEOUT


15.12.2021 | Af Nanna Gantriis

I dag udkommer TTH Holstebro med et eksklusivt profilmagasin som bærer navnet – TIMEOUT. Udgivelsen sker i samarbejde med Dagbladet Holstebro-Struer, der har sørget for layout og produktion.

Det er tid til at vi tager en TIMEOUT. 

Efter snart to år med en anderledes hverdag fyldt med restriktioner og udfordringer er det skønt, at jule- og nytårsferien står for døren.

Dermed bliver der tid til en pause – hvor du i ro og mag kan få en god læseoplevelse med TTH Holstebros nye profilmagasin TIMEOUT.

Vores nye TIMEOUT-magasin lander i dag i over 41.000 husstande som et indstik i ugeavisen Holstebro Onsdag. Dermed rammer magasinet ud i både   Holstebro, Struer, Vinderup, Ulfborg samt i mange andre byer i dette område.  

Kom med inden for i TTH Holstebro
I TTH Holstebro er vi med TIMEOUT klar til at byde alle inden for, bagom og helt tæt på TTH Holstebro. I dette profilmagasin får du læseoplevelser og gode beretninger om TTH-hverdagen, personligheder og samarbejdspartnere, der alle på hver sin måde er med til at gøre klubben til et flagskib i regionen og et samlingspunkt for tusindvis af publikummer.

Magnus Bramming sætter sit TTH All-Star Hold, Emil Jensen fortæller om et afgørende ophold på Lægården, og Allan Damgaard byder inden for i familiens nybyggede hus til en snak om "Bolden, Byen og Baben", der fik ham til at vælge Holstebro. Alt dette og meget mere kan du læse om i TIMEOUT.

Profilmagasinet er blevet til i tæt samarbejde med Dagbladet Holstebro-Struer, STEP og Step Print Power. Tak for samarbejdet, og stor tak til alle øvrige, der har bakket op om magasinet.

Har du ikke modtaget et eksemplar af TIMEOUT i dagens avis, kan du få et gratis eksemplar til klubbens kommende to kampe den 22.december og den 30.december. Desuden kan du hente et eksemplar hos Dagbladet Holstebro-Struer.

Go' fornøjelse med TIMEOUT.

Del på facebook