Tilfreds forsvarschef: Mer' af det


30.10.2020 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

TTH-herrerne havde ét overordnet fokuspunkt forud for torsdagens lokalopgør mod Lemvig-Thyborøn Håndbold: Forsvaret.

Hvis TTH-forsvaret var en person, havde den formentlig haft en smule forkølelse i kroppen de seneste to kampe. Men torsdag aften var forsvaret tilbage ved sit gamle velbefindende - til stor glæde for assistent, og forsvarsdirigent, Claus Uhrenholt.

- Sammenlignet med Ringsted-kampen har vi langt mere bevægelse i dag. Vi har haft fokus på at få flyttet fødderne, og vi tør komme op i banen og ramme Lemvig-Thyborøn inden de kommer til skud. Vi holder mere eller mindre Lemvigs bagspillere ude af kampen, siger Uhrenholt, der bliver bakket op af kampstatistikken.

Kun 7 mål blev scoret fra Lemvigs bagkæde, mens resten af LTH-målene skulle findes fra stregen, fløjene eller straffepletten.

’Forsvaret giver bedre betingelser’
Spørger man Claus Uhrenholt var netop det gode forsvarsarbejde med til at ændre resten af spillets facetter:

- Når vi spiller 6 mod 6, er det dette slags forsvar, vi skal finde frem. Det aggressive og bevægelige forsvar gør, at vores målmænd får bedre betingelser. Lemvig-Thyborøn bliver tvunget til at skyde fra 9-10 meter og så står Frandsen jo bare derinde og læser dem, analyserer assistenttræneren.

Grundet landsholdspausen i uge 45 og 46 har Claus Uhrenholt og resten af TTH Holstebro nu to uger til at fokusere yderligere på forsvarsarbejdet, inden holdet skal i kamp igen i pokalkvartfinalen mod Mors-Thy Håndbold onsdag den 11. november. Kampen spilles i Thisted og kan ses direkte på TV2 Sport.

Personlig sponsor for Claus Uhrenholt er JJD

Del på facebook