Tilfreds træner. Men tirsdag er tavlen ren


17.05.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Det behagede Søren Hansen, at han kunne tage to point med hjem fra Aalborg i årets sidste slutspilskamp. Men lige så meget cheftræneren nyder søndagens sejr, lige så fokuseret er han på næste uges semifinaler.

Søren Hansen og Claus Uhrenholt gjorde søndag noget ekstraordinært: Udover at slå Aalborg på nordjydernes egen hjemmebane, så sikrede duoen det højeste antal slutspilspoint i TTH Holstebros historie. Aldrig før i klubbens 20 leveår har et hold sikret sig 11 point i en slutspilpulje. Indtil nu.

- Jeg elsker at gå fra banen og tænke: ”Vi kunne gøre sådan her, eller vi kunne også have gjort sådan her”. Sådan har jeg tænkt mange gange i denne sæson, og det kan vi, fordi vi har mange ting liggende i værktøjskassen, fortæller Søren Hansen, inden han sætter ord på gårsdagens kamp mod Aalborg:

- Vi snakker ofte om, at Aalborg er modbydelig gode til at straffe modstanderens fejl. I går var det os, som lukrerede på deres fejl, specielt i deres 7-mod-6-spil, hvor vi scorer flere mål på kontra og i tomt mål. Vi greb chancen, og det gav to point mod Aalborg, siger cheftræneren med et smil.

All-in på semifinalerne
De 11 point som TTH Holstebro har samlet sammen byttes nu til en hjemmebanefordel i semifinalerne mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Derfra kan alt ske, ifølge Søren Hansen:

- Vi skal være glade for de 11 point, vi har spillet os til. Men når det så er sagt, kan de 11 point jo ikke bruges i kampene mod Bjerringbro-Silkeborg. Tirsdag møder vi ind til træning igen, og så skal tavlen viskes ren, inden vi kigger mod BSH. Det bliver to - eller måske tre - kampe, hvor vi skal gå all-in.

TTH og BSH spiller første semifinale 2. pinsedag klokken 14.00. Kampen spilles i Gråkjær Arena og kan følges direkte på TV2.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook