Tilskuersituationen i Gråkjær Arena


28.08.2020 | Af Jan Facius

Der foreligger endnu ikke nogen afklaring om grænsen for antallet af tilskuere til håndbold øges. Den politiske aftale om genåbningsfase 4 gav håndboldklubberne håb om lempeligere forhold.

Det betyder, at vi i TTH Holstebro planlægger den første hjemmekamp i Gråkjær Arena i Herre Håndbold Ligaen efter den nuværende grænse på 500 personer. Det bliver altså en noget anderledes stemning onsdag, den 9. september 2020, hvor Mors-Thy Håndbold kommer på besøg, end vi er vant til. Grænsen på 500 personer inklusiv spillere, ledere, officials, dommere, hjælpere, tv og presse m.v. I Gråkjær Arena må der således være omkring 400 tilskuere.

Begrænsningen betyder, at mange bliver skuffede over ikke at kunne indløse deres billet eller anvende deres sæsonkort. Det er vi helt klar over, men vi forsøger over tid at tilgodese så mange så mulig. Med de nuværende tilskuerbegrænsninger vil der for flere tilskuergrupper være turnusordning, således alle over en given tid får en fair chance for at komme til håndbold.

I første omgang allokeres billetterne til sponsorer og sæsonkortholdere. Der kommer ikke billetter til salg, sålænge der er faste tilskuere, der må gå forgæves.

Fra torsdag, den 3. september 2020, kl. 8.00 vil det være muligt for sponsorer  i TTH Holstebros Erhvervsklub, øvrige sponsorer og sæsonkortholdere at bestille deres billet.

Eksisterende sæsonkort eller sponsorreservationer vil ikke være gældende, eftersom "faste pladser/eget sæde"-konceptet ikke harmonerer med afstandskravene om kun at benytte hver andet sæde. Derfor skal alle via deres login i billetsystemet bestille en såkaldt erstatningsbillet. Har man ikke "faste pladser" bestiller man som normalt. 

Det er ikke muligt at reservere på forhånd, ligesom personligt fremmøde i TTH Holstebros administration ikke giver forrang.

Det gør os rigtig glade, at kunne glæde 400 tilskuere med billetter, men det går os endnu mere ondt, at vi kommer til at skuffe mange mange andre tilskuere.

Del på facebook