Tilsted klar til Tour de Europa


20.08.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Frederik Tilsted glæder sig til at prøve håndboldkundskaberne af mod nogle af Europas bedste hold til weekendens Hummel Cup i Magdeburg.

Passet er fundet frem - og støvet af - hos Frederik Tilsted og holdkammeraterne, der i dag drager mod Magdeburg og Hummel Cup. Her venter storholdene Vadar Skopje, SC Magdeburg og Gorenje Valenje - alle med landsholdsspillere og erfaring i European League og Champions League.

- Det bliver fedt at komme ned og møde tre rigtig gode hold. Her får man mulighed for at se, hvor man ligger mod de bedste - både som hold og som individuel spiller. Vi skal spille godt for at kunne være med, men det tror jeg også på, vi kan. Vi viste i sidste uge mod Aalborg, at vi kan være med der hvor det er sjovt, siger Tilsted og understreger, at weekenden i Magdeburg er en god optakt til EHF-kvalifikationen mod slovenske RK Trimo Trebnje næste fredag.

Man er vel vestjyde…
Thyboen har fået en god start i TTH-trøjen og selvom ambitionerne er store, så holder han fødderne solidt plantet i den jyske muld:

- Som barn tænkte man, at det kunne være fedt at få europæiske oplevelser som disse. Med skiftet til TTH Holstebro kan jeg godt mærke, at jeg er kommet til en større klub med større ambitioner. Men det er bare fedt. Jeg har også store ambitioner for mig selv, og det kan jeg få lov til at have her i klubben, siger Tilsted inden vestjyden i ham tager over:

- Vi tager det roligt og ser, hvad der sker.

TTH-mandskabet spiller weekendens første kamp lørdag eftermiddag klokken 16.00, hvor modstanderen er Vadar Skopje.

Personlig sponsor for Frederik Tilsted er STS Biler Holstebro.

Del på facebook