'To ting gjorde forskellen'


03.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Odinn Thor Rikhardsson fremhæver to ting ved nederlaget i Gudme onsdag aften. Og én af disse kan være til TTHs fordel i anden bronzekamp på mandag.

Med fire mål på fire forsøg var Odinn Thor Rikhardsson sikkerheden selv i Gudme-hallerne onsdag aften. Desværre var det ikke nok til at sikre en sejr imod sine gamle holdkammerater fra GOG:

- Jeg havde selvfølgelig gerne set, at jeg kunne snuppe sejren fra dem her til aften. Men alle ved, at det er svært at stjæle point her i Gudme. GOG stod stærkt i deres forsvar, hvilket vi havde svært ved at løse. Og så fik de god opbakning af hjemmepublikum i dag, sagde Rikhardsson efter kampen.

Klar appel: Alle mand af huse mandag!
Islændingen har set skarp ud i de seneste måneder, hvor han sammen med Sebastian Frandsen og Aaron Mensing har fundet vej til Slutspillets Hold. Mandag skal skarpheden nok engang findes frem, når årets anden bronzekamp skal spilles i Gråkjær Arena, og Rikhardsson har en klar appel til tilskuerne:

- Vi fik en perfekt opbakning fra tilskuerne i vores første semifinalekamp mod BSH. Det kunne være fantastisk at opleve samme stemning i bronzekampen mod GOG på mandag, for tilskuerne gør virkelig en forskel i sådanne kampe, opfordrer han.

Kampen mellem TTH og GOG spilles mandag aften klokken 20.00. Du kan købe billetter til håndboldbraget her på vores hjemmeside fra klokken 10.00 i dag.

Personlig sponsor for Odinn Thor Rikhardsson er Grisehandler Jesper Madsen

Del på facebook