Tjekkisk mandskab trukket i EHF Cuppen


15.10.2019 | Af Morten Toft

Et nyt europæisk eventyr begynder snart for TTH Holstebro, når EHF Cuppens 3. kvalifikationsrunde går i gang i november. Modstanderen til knockout runden er nu udtrukket. 

Tirsdag formiddag var der lodtrækning i Wien, Østrig til EHF Cuppens 3. kvalifikationsrunde. Til lodtrækningen var TTH Holstebro seedet, og derfor undslap man storklubber som Füchse Berlin, HBC Nantes, MT Melsungen mfl. 

I stedet kom et tjekkisk mandskab op ad bowlen, da Talent M.A.T. Plzen blev udtrukket som TTH's kommende modstander. Det tjekkiske hold har kvalificeret sig til tredje runde efter sejre mod islandske, Haukar, og israelske, Hapoel Ashdod. Talent M.A.T. Plzen fører desuden den tjekkiske liga med seks sejre ud af seks mulige. 

Cheftræner Patrick Westerholm betegner lodtrækningen som fornuftig.  

- Det er en OK lodtrækning for os. Vi ville gerne undgå hold som PAUC og Benfica, og det lykkedes heldigvis. Vi kender ikke så meget til Plzen endnu, men jeg tænker det er et klassisk tjekkisk hold, som godt kan finde ud af håndbold. Men når det er sagt, så skal vi slå dem og gå videre, siger Patrick Westerholm og fortsætter med EHF Cup ambitionerne:

- Vi vil rigtig gerne med i EHF Cup gruppespillet igen, og det kræver to gode kampe mod Plzen. Den første kamp i tjekkiet bliver især vigtig, så vi får et godt udgangspunkt til at afgøre det på hjemmebane i kamp to, slutter Westerholm. 

Kampene vil blive spillet i weekenderne i uge 46 og 47. 

Se en oversigt over EHF Cup lodtrækningen HER

Del på facebook