TOP4-placering giver plads i Europa


28.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Med sæsonens topplacering i grundspillet har TTH Holstebro for 8.år i træk kvalificeret sig til deltagelse i en af de stærkeste europæiske turneringer – EHF European League. Det skaber stor jubel både i klubben og hos spillerne.

TTH Holstebro har haft en flot sæson, hvor sæsonmålet om en TOP-4 placering i grundspillet og DM-semifinale blev indfriet. Holdet har været blandt de fire bedste gennem hele sæsonen, og med TOP-4 placeringen i hus har TTH Holstebro på ny kvalificeret sig til deltagelse i den stærke EHF European League-turnering. 

TTH-drektør: Europæisk deltagelse har stor betydning for klubben

TTH-direktør John Mikkelsen er stolt over, at klubben for 8. år i træk skal deltage i de europæiske kampe.

- For TTH Holstebro er det altid med stolthed, at vi deltager i de europæiske turneringer, og vi glæder os til at skulle repræsentere klubben, Holstebro, regionen og Danmark ude i Europa. At vi nu deltager i Europa for 8.år i træk, er fortællingen om en stærk udvikling i TTH Holstebro, der har etableret sig i toppen af dansk håndbold, siger John Mikkelsen, der drømmer om deltagelse i det eftertragtede europæiske gruppespil i den kommende sæson.

Johan Meklenborg: Europæiske kampe er vigtige for holdets udvikling
De kommende europæiske kampe giver julelys i øjnene hos TTHs stærke playmaker Johan Meklenborg:

- Det at TTH Holstebro gennem mange år har spillet europæiske kampe er noget som har stor betydning, og som gør TTH ekstra interessant for os spillere. De oplevelser og kampe vi får ude i Europa er både med til at udvikle og forstærke holdet. Vi lærer en masse fra disse kampe, som vi kan tage med over i kampen om en topplacering i HTH-ligaen, siger Johan Meklenborg.

TTH Holstebro starter de europæiske kampe sidst i august.

Den nye Europa League turnering har 1 år på bagen, og i år vandt den tidligere TTH-spiller Michael Damgaard turneringen med SC Magdeburg. Turneringen har et højt sportsligt niveau, da flere af de tidligere Champions League hold nu er at finde i EHF European League.

Personlig sponsor for Johan Meklenborg er ID Identity.

Del på facebook