TOPKAMPE i Gråkjær Arena til SUPERONSDAG


07.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

To DM-kandidater i form af Aalborg Håndbold og Herning-Ikast Håndbold gæster TTH Holstebro på det blå gulv i Gråkjær Arena til SUPERONSDAG den 9. oktober. Kampene spilles kl. 18.30 (herrer) og 20.30 (damer).

Kl. 18.30 bliver det til et gensyn med de danske mestre og pokalmestre fra Aalborg Håndbold. Aalborg-mandskabet viste sin klare styrke i sidste sæson, og de har ikke sluppet speederen til den nye sæson. Med ni point efter fem kampe topper de rødblusede Primo Tours Ligaen, og ovenikøbet er de etter i deres Champions League pulje.
Men TTH-mandskabet har før vist sig stærke på hjemmebanen mod netop Aalborg, og det håber vi at der gentager sig.

Kl. 20.30 betræder Herning-Ikast Håndbold halgulvet sammen med TTH-damerne til et spændende lokalopgør i HTH Ligaen. Denne kamp er interessant og vigtig på mange måder, men én ting gør den ekstra særlig. Midtjyderne er nemlig den kommende semifinale-modstander til Santander Final4 i slutningen af december, hvor TTH Holstebro er vært for det prestigefyldte finale-stævne i Gråkjær Arena Holstebro. 

Så med to yderst spændende håndboldkampe på tapetet i Holstebro, er det bare med at komme forbi til en festlig aften! Der er garanti for spænding, tophåndbold og masser af fight. 

Vil du opleve SUPERONSDAG hos TTH Holstebro? – Køb din billet til begge kampe fra kr. 50,-.

Køb billetter her

Kåring af Månedens TTH-profil

Til SUPERONSDAG kan du være med til at hylde "Månedens TTH-profil". Kåringen sker i samarbejde med Nørre Vosborg, og titlen afgives til den spiller/træner, som har udmærket sig i løbet af den forgangne måned. Kåringen tildeles for september måned.

Boldkast konkurrence

Har du en god kastearm med stor præcision? - I kamppausen mellem TTH Holstebro og Herning-Ikast Håndbold kan du teste armen af i vores boldkastkonkurrence. Der er flotte præmier på højkant til en samlet værdi af kr. 2.000,-. Så kom i god tid og vær sikker på en boldpose ved billetindgangen. 

Kåring af dagens TTH-fan

Som gæst til TTH's hjemmekampe har du mulighed for at blive kåret som "Dagens TTH-fan". Kåringen præsenteres i samarbejde med Hvide Sande Bryghus, som stiller en gaveæske på højkant til en værdi af kr. 500,-.

Kåringen tildeles via tilfældig udtrækning af en heldig tilskuer. Kravet for at deltage er, at man bærer en TTH-fanartikel som beklædning, fx. TTH-halstørklædet, TTH-fantrøjen eller måske Bramming10 tøjet. Så kom i hvidt, således du kan være den heldige vinder af en gaveæske fra Hvide Sande Bryghus.

TTH Sport by "Bramming10"

Har du set TTH Sport by "Bramming10" tøj-kollektionen? - Besøg billetsalget i foyeren og prøv den flotte tøj-kollektion designet af Magnus Bramming. Du kan købe tøjet på shop.tthholstebro.dk.

Download TTH Appen

Download den nye TTH App til din Iphone eller Android telefon. Her får du nyheder, holdopstillinger, dagens kampprogram mm. Søg på TTH Holstebro i din App Store for at downloade App'en. 

Del på facebook