Topspiller til TTH Holstebro på 5-årig kontrakt


29.06.2021 | Af Louise Boo

Det er med stor glæde, at TTH Holstebro allerede fra 1.juli 2021 kan byde Nikolaj Markussen velkommen i klubben. Den målfarlige venstreback, der har stor erfaring fra nationale og internationale topklubber samt på det danske landshold, har underskrevet en 5-årig kontrakt.   

Nikolaj Markussen, der i den netop afsluttede sæson har spillet for den europæiske topklub Veszprém, vender tilbage til den danske liga på en lang kontrakt. Det er lykkedes TTH Holstebro at få den stærke bagspiller ud af kontrakten med Veszprém et år før tid.
 
For TTH Holstebro er Nikolaj Markussen et scoop for fremtiden og en topspiller, som skal være med til at opfylde klubbens ambitioner i toppen af den danske liga.
 
- Det er en stor dag i klubben. Vi siger goddag til en international topspiller på en 5-årig kontrakt. I Nikolaj Markussen får vi en erfaren spiller, som kan spille med på allerhøjeste niveau og som besidder helt unikke kompetencer. At en så stærk profil vælger TTH Holstebro gør os stolte, siger TTH-direktør John Mikkelsen. 

Nikolaj Markussen: Vores høje ambitioner passer perfekt sammen
For den 2,11 meter høje venstre back passer comebacket til den danske liga perfekt. Et år i den ungarske topklub Veszprem har gjort sulten og appetitten på tophåndbold større hos bagspilleren, der var med til at vinde VM på hjemmebane i 2019.
 
- TTH Holstebro har konsolideret sig flot i toppen af den danske liga, og et stærkt fundament er på plads. Klubben er klar til at tage det næste skridt, og det vil jeg rigtig gerne være en del af. Efter en samtale med klubbens ledelse var det meget tydeligt for mig, at min fremtid lå i TTH Holstebro”, siger Nikolaj Markussen.
 
Med sine mange års erfaring fra blandt andet Skjern, Bjerringbro-Silkeborg, Atletico Madrid og nu Veszprém, er Nikolaj Markussen en rutineret herre på håndboldbanen. Og det er denne viden, han har tænkt sig at bringe i spil i TTH Holstebro.
 
- Jeg kan med min nationale og internationale erfaring bidrage til, at man er endnu mere rustet til sæsonens kampe, ikke mindst de afgørende kampe sidst på sæsonen. Og så kan jeg forhåbentlig også være med til at få TTH Holstebro ud i Europa, så vi kan slås mod nogle af de rigtig store drenge”, siger Nikolaj Markussen, der fremhæver cheftræner Søren Hansens måde at tænke håndbold på.
 
Klubsponsorer bakker ekstra op om ny topspiller
Tilgangen af den 32-årige topspiller har skabt ekstra optimisme og glæde hos klubbens sponsorer. Klubben vil senere på ugen præsentere en større gruppe af ”Topspiller Partnere”.

Hos en klubbens guldpartnere, ID Identity, er der også stor glæde over tilgangen af Nikolaj Markussen. Derfor har virksomheden tegnet et personligt sponsorat på klubbens nye spiller. Stor tak for opbakningen til ID Identity.
 
Nikolaj Markussen overtager spilletrøje nr. 22 fra Aaron Mensing som skifter til SG Flensburg-Handewitt.

Del på facebook